Jessica Smithová, která si nechává říkat pouze Jess, se proslavila už ve věku, kdy mnozí herci ještě slintali doma na bryndáčky. Ona tedy také slintala na bryndáček, ale byla za to placená – už jako batole se totiž objevila v dnes kultovním seriálu pro děti jménem Teletubbies. Mezi lety 1997 a 2001 ztvárnila usměvavé slunce, které v každé části shlíželo na hlavní postavy jménem Tinky-Winky, Dipsy, Laa Laa a Po. Herectví se ovšem tato mladá žena stále věnuje – a světu nyní oznámila krásnou novinku.

Ta se netýká její kariéry, ale něčeho mnohem důležitějšího. Aktuálně je totiž v radostném očekávání! O této zprávě informovala na sociálních sítích, kde zveřejnila i fotku svého těhotenského ultrazvuku. „Když se ze dvou stanou tři...“ zmínila zázrak stvoření v popisku u snímku, na němž je jasně patrný malý človíček, jenž jí roste pod srdcem.  A jak sama uvedla, se svým dlouholetým partnerem Rickym Lathamem se už teď těší na narození prvorozeného potomka, jehož pohlaví zatím tají.

Video
Video se připravuje ...

Teletubbies slaví 20 let: Tinky Winky vadil Polákům kvůli »gay« kabelce. BBC, Blesk.cz

Datum porodu je prý každopádně stanoveno na „začátek roku 2024“. V komentářích na instagramu jí lidé samozřejmě s upřímnou radostí gratulovali. „Sluníčko z Teletubbies bude mít své vlastní malé sluníčko,“ napsal jeden z dojatých fanoušků. „Sluníčkové miminko bude mít miminko? Zatraceně, jsem starý...“ zděsil se další z jejích followerů, jenž možná podobně jako Jess na Teletubbies vyrostl. Dívka prý řadu let vůbec netušila, že je tím rozkošným sluníčkem právě ona...

Fotogalerie
40 fotografií