Rocker Deryck Whibley, známý také jako Bizzy D, má vážné zdravotní problémy. Podle jeho manželky, modelky Ariany Cooperové Whibleyové (32), za nimi stojí silný zápal plic. Zprávu oznámila na sociálních sítích. Whibley má bohužel dlouhodobě problémy se srdcem, a tak se nyní lékaři obávají i srdečního selhání. 

„Právě teď jsme s Deryckem měli být v Chicagu a slavit naše osmé výročí svatby. Ale vesmír měl s námi jiné plány... Celou noc jsme strávili na pohotovosti a příštích několik dní strávíme v nemocnici, kde bojuje se zápalem plic,“ informovala na instagramu, kde sdílela i fotky ze sanitky a z nemocnice. 

„To nejděsivější je, že je to velká zátěž pro jeho srdce, a doktoři říkají, že je tu riziko srdečního selhání,“ pokračovala. 

Není to poprvé, co zpěváka postihly vážné zdravotní problémy, a Whibleyová tak prý zároveň tak trochu znovu prožívá i těžké chvíle z minulosti. „Viděla jsem ho zvládnout už všechno možné, takže vím, jak je silný, ale ani tak to není jednoduché,“ posteskla si modelka a slíbila, že fanoušky bude pravidelně informovat. 

Na mále měl zpěvák už v roce 2014, když zkolaboval doma v kuchyni a doktoři posléze odhalili selhání ledvin. Od té doby je Whibley střízlivý a snaží se pečovat o své zdraví. 

Video
Video se připravuje ...

Zdeňčino (69) srdce zachraňuje virtuální realita. Promluvila jen pět minut po operaci! Karel Janeček

Fotogalerie
70 fotografií