Florence Welchová se v neděli přes instagram obrátila na své fanoušky, aby jim vysvětlila důvod zrušení posledních několika koncertů. „Moc se omlouvám, že jsem pár vystoupení musela zrušit. Moje chodidla jsou v pořádku, ale musela jsem podstoupit naléhavou operaci z důvodů, na jejichž sdílení se zatím necítím dost silná. Operace mi zachránila život,“ napsala v příspěvku. 

„Na finální koncerty turné Dance Fever v Lisabonu a Malaze už budu zpátky. Možná nebudu tolik skákat, ale to za mě můžete udělat vy,“ informovala. Koncert v Lisabonu má proběhnout 1. září, v Malaze pak o den později. 

Zpěvačka s kapelou už minulý týden avizovala, že neodehraje plánované koncerty na hudebních festivalech Zurich Open Air Festival (25. srpna) a Rock en Seine (26. srpna). 

Se svými chodidly měla Florence problémy už loni... „Moc mě to mrzí, ale rentgen ukázal, že jsem včera tancovala na zlomeném chodidle. Není v mé povaze odložit koncert, a určitě ne celé turné po Velké Británii, ale mám velké bolesti a jak tanečníci dobře vědí, tančit se zraněním není dobrý nápad. Řekli mi, že teď nemám vystupovat, abych si ještě víc neublížila,“ napsala tehdy na svém instagramu. Detaily o svých potížích zatím nespecifikovala, je ale možné, že spolu incidenty souvisí. 

Video
Video se připravuje ...

Martin Maxa: Rozhodně nekončí, čeká ho ale vážná operace Šárka Stejskal

Fotogalerie
20 fotografií