Poté zpěvačka strávila více než měsíc v Rehabilitační nemocnici Beroun, kde ji rozchodili.

Teď už je doma a blahořečí svému rozhodnutí jít třikrát pod kudlu. „Jsem celá vyměněná, všechny součástky mám nové a umělé klouby mám keramické jako Václav Klaus,“ radovala se zpěvačka, která měla v berounské nemocnici nadstandardní buňku. Její součástí byl pokoj s chodbičkou, kuchyňkou a koupelnou.

Na stejném patře si dávala dohromady pohybové ústrojí i herečka Vlasta Žehrová (67) alias potvora Marta Tichá ze seriálové Ordinace či protivná soudružka ředitelka mateřské školky Slepičková z Vyprávěj. „Holky si rozumněly a chodily spolu i cvičit. Paní Zelenková doslova omládla. Vypadala odpočatě, měla dobrou náladu a náramně jí to slušelo,“ dozvědělo se Aha! od jednoho ze spolupacientů.

„Žádné tepláky! Nosila na cvičení takový slušivý obleček, měla rajcovní rozcuch a decentně se líčila. Bylo vidět, že po těch operacích začíná nový život,“ dodal ještě náš zdroj.

Ještě 2. května Zelenková vystoupila v Lucerně na 80. narozeninách Felixe Slováčka a hned poté podle informací Aha! podstoupila ve FN Motol první operaci kyčle. Po pěti týdnech se podrobila operaci druhé kyčle a zároveň i kolene, kde měla přetrhané vazy z lyžování a koleno ji už dlouho trápilo.

Co je TEP kyčle?

TEP je zkratka pro úplnou náhradu kloubu (totální endoprotézu). Jedná se o umělou náhradu hlavice kosti stehenní a jamky kosti pánevní. Podle rozsahu poškození lékař rozhodne, zda stačí nahradit pouze hlavici stehenní kosti, nebo zda je i kloubní jamka (v pánevní kosti) natolik poškozena, že bude nutná i její náhrada. Úplná náhrada označuje náhradu obou na sebe přiléhajících ploch (jamky i hlavice).

Video
Video se připravuje ...

Jitka Zelenková: Zcestovala celý svět, dvě nejkrásnější města jí ale chybí! Kisa Císařova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií