Zpěvačka se snažila totální endoprotézu utajit před veřejností, ale nepodařilo se. „Paní Jitka Zelenková se omluvila, že nemůže přijít, protože je po operaci kyčle,“ sdělil František Mareš ze společnosti Vzděláním a sportem k sebevědomí, jenž 20. června v Obecním domě slavnostně předal Felixi Slováčkovi dodatečně k osmdesátinám jeho ruku z křišťálu v hodnotě půl milionu korun. 

Pravidelné rehabilitace a péče přátel vrátily Jitku rychle do běžného života.  „Mávám z mých milovaných Poděbrad a přeju Vám všem krásnou letní neděli. Udělala jsem si s přáteli výlet lodí po Labi a vrátila jsem se na místa, kde jsem řádila jako teenagerka. Teda, to už je let,“ pozdravila své fanoušky na sociální síti Zelenková. 

Video
Video se připravuje ...

Zelenková o Gottovi: Karel byl vždy tajemný, o dceři jsem nevěděla! Petr Macek, David Turek

A nejenom to, přidala i fotky, jak se brodí v potoce. „Vítej, léto! Těším se: na svoji milovanou Krétu, do Třeboně, na kolo a k rybníku Svět, na letní vystoupení venku, na spoustu sluníčka, na vodu, koktejly na letních zahrádkách. Jeeeee, to bude nádhera!“ plánuje dlouholetá sboristka Karla Gotta (†80). 

Je jasné, že se vše skvěle hojí, Jitka bude brzy zase fit a svou živelnost předvede na koncertu. 

Fotogalerie
32 fotografií