Jako takhle... během jedněch prázdnin, v rozmezí 38 dní 2x v limbu, tj. dvě operace, to už mi fakt je*ne,“ postěžoval si fanouškům na sociální síti oblíbený herec.

„15. 7. koleno, dneska, 22. 8., rameno... Koleno cajk, rameno na maděru... Tak mi přátelé, prosím, držte palce, ať jsem rychle v pohodě... děkuju,“ přál si ještě na instagramu Jašków, který v současnosti patří k hvězdám seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, vysílaném na Voyu. 

Dříve byl v ději za negativní postavu a feťáka, ale posléze se z něj stal správný primář a partner Táni alias Markéty Děrgelové (36). Dokonce spolu adoptovali i syna Pavlíka alias Budulínka.

„Bobe, držím a radši pěsti, to je štěstí,“ popřál mu pod fotkou kolega Petr Rychlý (58), který coby Čestmír Mázl zažil ještě větší karamboly, a dokonce byl jednu dobu považován i za mrtvého, než se vítězoslavně vrátil. 

Každopádně na fakt, že Robert hraje v Ordinaci, se rozhodli poukázat i další komentující. Několik lidí, nezávazně na sobě, se ptalo, kdo ho operoval - zda primář Mára (toho hraje on sám), nebo snad doktor Suchý, tedy Jan Čenský (62). „Operoval jste si to sám?“ zkusil to do třetice ještě jeden fanoušek, ale Jašków nereagoval. Má teď zkrátka svých starostí dost. 

Video
Video se připravuje ...

Bizarní situace v Ordinaci: Martin Zounar a Jan Slovák propletli svá těla TV Nova

Fotogalerie
44 fotografií