Nový seriál Prima natáčí ve vojenských výcvikových prostorech. Sází na sexy chlapy v uniformách a téma, které se od dob seriálu Chlapci a chlapi od roku 1988 v českých televizích neobjevilo.

Na vzniku seriálu se podílí profesionálové z řad Armády ČR. „Jejich odborné poradenství a osobní účast provází většinu výrobního procesu seriálu, od vzniku scénáře, přes tvorbu a konzultaci vizuální stránky projektu, po samotné natáčení nejen v ateliéru, ale především během náročných exteriérových scén,“ řekl Blesku zdroj z natáčení.

Televize jako taková nejprve nechtěla naše informace komentovat, v době uzávěrky tohoto vydání ale nakonec přece jen krátce reagovala na naše dotazy. „Můžu potvrdit, že v současné chvíli probíhá natáčení nového seriálu do hlavního vysílacího času podzimní sezóny televize Prima,” napsala Blesku manažerka lifestylové komunikace televize Prima Zuzana Brzáková. „Bližší informace zatím sdělit nelze, natáčení probíhá v režimu přísného utajení. Diváky budeme včas a rádi informovat,“ doplnila ještě.

3+1 tip Blesku: Kdo zamíří ke konkurenci?

1) Petr Rychlý (55)

Prima o něj usilovala několikrát, byl ale pokaždé loajální k Ordinaci. Producenti mu ale prostor v pokračování seriálu nenabídli (jen pro platformu Voyo.cz), resp. jen okrajový. Další Ordinace se bude natáčet už v červenci, Petra ovšem natáčecí dny mají čekat až v listopadu. Pracovat na novince Primy by tak stíhal. Námluvám může pomoci i fakt, že pro Primu už pracují dva jeho synové, Ondřej a Matěj!

2) Dana Morávková (49)

Prima s Morávkovou spolupracuje ráda. Zazářila v Rodinných poutech, které mediální dům nyní reprízuje na nové stanici Prima Star. Naposledy diváci Primy Danu viděli v seriálu Temný kraj. Do vojenského projektu ji stanice lanařila v době, kdy se s pokračováním Ordinace nepočítalo.

3) Pavel Řezníček (54)

Prima o něj usilovala už do seriálů Sestřičky a Slunečná, kvůli Ordinaci ale role vzít nemohl, zvlášť když jeho dějová linka v té době posilovala a gradovala. Nova s Řezníčkem počítá i do pokračování a má s ním dokonce další plány. Kdyby ho nyní pro svůj nový tahák zlanařil úhlavní konkurent, byl by to majstrštyk!

Tajný tip: Robert Jašków (51)

Má rád filmy s vojenskou tématikou a také akční natáčení, což Ordinace až tolik nenabízí. Nejvíce se vyřádil v seriálu Expozitura, od té doby se mu podobné nabídky vyhýbají, přestože by se podle svých slov takovým rolím nebránil. Není divu, je pro takovou roli jak dělaný.

VIDEO: Morávková, Čenský, Adamovská: Unikátní dokument z natáčení Ordinace, která ohlásila konec!

Video
Video se připravuje ...

Morávková, Čenský, Adamovská: Unikátní dokument z natáčení Ordinace, která ohlásila konec! Blesk TV

Fotogalerie
33 fotografií