Okatá kanadská královna přehlídkových mol a také matka jediného syna Augustina Jamese (16) prozradila, že jí rakovina byla diagnostikována už v roce 2018.

Bonus

Úspěšně ji vyléčila, když si ale v roce 2022 nahmatala bulku v prsu znovu, rozhodla se pro radikální krok: odstranění obou prsů! „Řekla jsem chirurgovi, ať mi prostě vybrakuje hrudník. Nechci, aby to vypadalo hezky, ale aby to bylo účinné. Nehodlám na to umřít!“ vysvětluje svou volbu. Přesto si uvědomuje, že vyhráno nemá.

„Prognóza je dobrá, ale ne skvělá, může se to zase vrátit. Vím, že jsem jednou nohou v hrobě, ale i tak oslavuji život… Mám zkrátka štěstí, že jsem ještě naživu a cokoli, co přijde teď, je bonus.“

Kolegyně Naomi (53): Ta (je) ještě předvádí...

S Lindou Evangelistou a Cindy Crawfordovou (57) zakládala kult světových supermodelek, životem navíc proplouvá bez vážnějších zdravotních trablů, a tak gazela Naomi Campbellová (53) pořád ještě předvádí. Nejnověji na Týdnu módy v New Yorku, kde dokázala, že její krása nepodléhá času a všem tam předvedla svá drobná ňadra v průhledných šatech vlastní značky PrettyLittleThing x Naomi Campbell.

Video
Video se připravuje ...

Naomi Campbell: První modelka tmavé pleti, která dobyla svět Videohub

Fotogalerie
48 fotografií