Rami Malek, jenž se pyšní soškou Oscar za hlavní roli ve filmu Bohemian Rhapsody, se po pětiletém vztahu rozešel s přítelkyní Lucy Boyntonovou už někdy počátkem tohoto roku. To ale mnozí jejich fanoušci tušili - pár spolu nebyl viděn ani na únorovém předávání cen BAFTA v Londýně. Informace o konci jejich romance však „prosákla ven“ až letos v létě. Sympatický americký herec egyptského původu nicméně sám moc dlouho nezůstal.

Po jeho boku se už prý nějakou dobu objevuje nová přítelkyně, kterou není nikdo jiný než britská herečka Emma Corrinová (27), co o sobě prohlašuje, že je nebinární - tedy že se necítí ani jako žena, ani jako muž. Blondýnku, která nedávno šokovala prohlášením, že nechápe, proč nedostává před kamerou mužské role, si jistě nejeden seriálový fanoušek vybaví díky roli princezny Diany (†36) v Koruně.

Video
Video se připravuje ...

Bohemian Rhapsody trailer  20th Century Studios

Po řadě tajných schůzek se zamilované hrdličky přestaly skrývat a už si vyrazily bok po boku do společnosti. Emma a Rami zavítali do restaurace Buoy and Oyster v Margate v britském Kentu, kde si objednali talíř s mořskými plody a dvě lahve vína. A nebylo pochyb, že šlo o velkou romantiku... „Byli velmi nenápadní,“ citoval jednoho z návštěvníků toho samého podniku britský deník The Sun s tím, že fotky s fanoušky oba zdvořile odmítali.

Jinak ovšem byli Emma a Rami „velmi vášniví a neustále se dívali jeden druhému do očí“, a když se líbali, „nezdálo se, že by jim vadilo, kdo to může vidět“. „Vypadali, že jsou do sebe úplně zbláznění, a nikomu jinému nevěnovali pozornost,“ zdůrazňoval očitý svědek. A je pravdou, že když spolu minulý měsíc zašli na koncert Bruce Springsteena (73) v Hyde Parku, už to mezi nimi jiskřilo...

Fotogalerie
35 fotografií