Ani třítýdenní pobyt na psychiatrii Amandu Bynesovou nezklidnil. Všichni doufali, že problematická herečka začne svůj duševní stav brát vážně a nastoupí na ambulantní léčbu. A mnohé zdroje tvrdily, že tomu tak opravdu je. Prý navštěvovala terapeuty a užívala i předepsané léky. Jenže jak se zdá, na život mimo zdravotní zařízení – a hlavně bez patřičných léků, které jí stabilizují často se měnící náladu – zjevně ještě není připravena.

V sobotu ráno totiž muži zákona z Los Angeles dostali opět hlášení. Jak informuje server TMZ, kvůli telefonátu o „ženě v nouzi“ vyrazily na místo hned tři vozy, načež se ukázalo, že dotyčnou dámu policisté identifikovali jako Amandu Bynesovou. Hvězda filmů Co ta holka chce nebo Ztroskotaná láska skončila z dosud neznámých důvodů v poutech a byla odvezena na policejní stanici.

Video
Video se připravuje ...

Opatrovnictví bylo léta nařízeno i Britney Spearsové, která jeho konec oslavila svatbou a nepovedeným tetováním... Instagram / britneyspears

Herečka tak skončila za mřížemi, kde prý odborná lékařská jednotka posoudí její mentální zdraví a to, zda nepotřebuje další ošetření. Očití svědci uvedli, že herečka s policií plně spolupracovala a působila velice sklesle. Není pochyb, že od rozchodu se snoubencem Paulem Michaelem, k němuž došlo před jejím prvním letošním zhroucením, to s ní jde od desíti k pěti...

Zrušení opatrovnictví, které dostala kvůli sérii bizarních incidentů, možná přišlo příliš brzy. Labilní Amanda v minulosti zapálila sousedovu příjezdovou cestu, téměř upálila sebe i svého vlastního psa či z okna svého newyorského apartmánu ve výškové budově, konkrétně v 36. patře, vyhodila téměř půlmetrovou vodní dýmku. Kromě toho trpí bipolární poruchou a prošla si závislostí na drogách a alkoholu.
Fotogalerie
35 fotografií