Diváci ji znají jako prostořekou Janu ze seriálu Ulice, ale také snoubenku Martina Donutila. Sára Affašová se po rodinné tragédii vrhla naplno do práce a nechala tam veškerou svou energii.

Mám za sebou (ještě né úplně, ale skoro) zatím nejtěžší zkoušení v divadle, co jsem kdy zažila… byla jsem fyzicky i psychicky totálně vyšťavená... A při vší té práci jsme se pořádně neviděli ani doma, ani s maminkama, ani s nikým. V sobotu mě čeká konečně PREMIÉRA, zítra poslední natáčení, pak ještě několik představení a koncem června uzavřu sezonu a nemůžu se dočkat volna!“ svěřila se herečka na sociální síti.

Včerejší den byl tak po dlouhé době první, kdy se cítila skvěle. Měla totiž zcela jiný program než zkoušení v divadle. „Dneska jsem jela za kamarádkou a miminkem, za maminkou se pomazlit, nakoupila jsem, byla jsem ve své kuchyni a něco vařila, konečně dala prát prádlo a... člověk si tak nějak najednou váží i toho obyčejného. A tak mě to nakoplo!“ pochlubila se Affašová.

Tu hlavně v průběhu léta čeká další velký milník v jejím životě. O prázdninách stane před oltářem se svým přítelem a synem Miroslava Donutila Martinem. Pár se zasnoubil letos v lednu na Times Square v New Yorku, kam se jel vzpamatovat ze ztráty syna.

Video
Video se připravuje ...

Sára Affašová a Martin Donutil na Českém lvu: Prozradili detaily své svatby! Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií