Rapper Eminem (vlastním jménem Marshall Mathers) provdal svou nejstarší dceru. Své „ano“ řekla dlouhodobému partnerovi Mattovi Moellerovi během elegantní veselky 9. června. Mezi družičkami nechyběla její mladší sestra Hailie Jade, která je taktéž zasnoubená a aktuálně plánuje vlastní svatbu. U sestry se tak mohla rovnou inspirovat. 

Šaty s teniskami

Alaina se se střípky z obřadu pochlubila na sociálních sítích. Na sobě měla šaty střihu „mořské panny“ poseté kamínky s elegantními spadlými rameny, které úzce obepínaly její ženské křivky. Své do nedávna ještě blond vlasy si obarvila na hnědo a nechala si je prodloužit a zahustit. Výslednou hřívu pak nechala rozpuštěnou a ozdobila ji jen malou korunkou a bílým závojem. 

Na párty po obřadu už si ovšem oblékla praktičtější model... totiž jednoduché, splývavé bílé šaty s vysokým rozparkem, které kvůli pohodlí namísto lodiček doplnila bílými teniskami. Svatební oslavy probíhaly v nazdobené hale s křišťálovými lustry, roztomilými žárovičkami a šachovnicovým tanečním parketem. 

„Nejlepší den mého života! V tomhle životě i v tom dalším, moje duše si vždycky najde tu tvoji,“ vzkázala láskyplně novému manželovi. 

Matka se předávkovala drogami

Rapper Eminem o Alainu pečuje prakticky od jejího narození, jeho biologická dcera to ale není. Na svět ji přivedla Dawn Scottová, dvojče Eminemovy bývalé manželky Kim. Dawn ovšem spadla do drog a nebyla se schopná o dceru postarat, a tak dítko žilo u tety a strýčka, kteří se posléze rozhodli ji adoptovat za vlastní i před zákonem. Dawn v roce 2016 zemřela na předávkování. 

„Jsem zákonným zástupcem mé neteře. Byla součástí mého života od chvíle, kdy se narodila. Jako bychom ji měli já a Kim, vždycky žila s námi, kdekoli jsme byli,“ uvedl rapper v roce 2004 pro časopis Rolling Stone. Ve svých textech adoptivní dceru nazývá něžně „Lainey“.

Tři děti

Kromě ní má Eminem ještě dva potomky. Dcera Hailie Jade je biologickým dítětem rappera a jeho exmanželky Kim a trojici doplňuje ještě nebinární Stevie Laine (21). Stevie je ratolestí Kim a jejího bývalého partnera Erika Harttera, se kterým udržovala vztah mezi svými manželstvími s Eminemem. Rapper následně dítko legálně adoptoval. Hartter zemřel v roce 2019.

Fotogalerie
98 fotografií