Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Alice (26) si přála mít na svatbě tatínka: Ten je po nehodě ochrnutý, pomohla Sanitka přání!

Autor: jel - 
15. června 2023
09:30

Každá nevěsta touží být ve svatební den obklopena svými nejbližšími. Nejinak tomu bylo u Alice (26), která si moc přála, aby u jejího velkého dne byl i její tatínek. Ten bohužel po vážném úrazu ochrnul a dostat ho na svatbu bylo proto složitější. Naštěstí pomohla Sanitka přání Asociace samaritánů ČR.

Panu Josefovi se počátkem června vdávala mladší dcera Alice a on si moc přál být u toho. „Zdánlivě snadný úkol se ukázal jako téměř herkulovský,“ uvedla záchranářka Petra Homolová.

Josef totiž po vážném úrazu hlavy skončil zcela ochrnutý a starají se o něj  v Domově pro seniory Ďáblice. Na pomoc naštěstí přispěchala Sanitka přání. Jde o projekt Asociace samaritánů ČR, jehož cílem je plnit klientům nejrůznějšího věku taková přání, která by bez pomoci záchranářů byla jen těžko uskutečnitelná. 

„Jde například o návštěvu milovaného místa nebo blízkých, případně cokoliv, co přispěje k pocitu štěstí a spokojenosti,“ prozradila už dříve Homolová, která je zároveň manažerkou projektu. 

Díky Sanitce přání se tak mohl Josef zúčastnit svatby své dcery. To udělalo obrovskou radost nejenom jemu, ale také Alici a dalším členům rodiny. „Svatba byla veliká, krásná a šťastná. Ať žijí spokojeně a mají se všichni rádi!“ uzavřela Homolová.

V galerii se podívejte na další splněná přání.

Video  Šaty na den D: Jak si vybrat svatební šaty?  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi