Stephen Sills patřil v posledních letech mezi zpěvaččiny nejbližší přátele. V rozhovoru pro časopis People se teď podělil o pár detailů z Tinina života, které možná truchlícím fanouškům pomohou trochu zahnat žal. Podle jeho slov byla zpěvačka, která dlouhé roky bojovala s vážnými nemocemi a od roku 2018 přišla hned o dva ze tří synů, na smrt už dobře psychicky připravená. 

„Před dvěma lety mi řekla: ‚Stephene, jsem připravená odejít kdykoli. Nebojím se smrti. Poslední část života jsem prožila báječně. Užila jsem si to, ale jsem už unavená‘,“ tvrdí Sills.

Velké štěstí zpěvačka nacházela hlavně po boku svého manžela, hudebního producenta Erwina Bacha (67) původem z Kolína nad Rýnem, za něhož se provdala v roce 2013 po krásných 27 letech vztahu. 

„V posledních letech svého života byla ve vztahu moc šťastná a cítila se v bezpečí,“ řekl Sills o Bachovi. „Našla pravou lásku a dokázala žít beze strachu. Ve Švýcarsku měla partu přátel a lidi, které měla kolem sebe, skutečně milovala,“ tvrdí návrhář.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Tina Turnerová (†83): Její dům je v obležení fanoušků a květin! reuters

Fotogalerie
71 fotografií