Nezapomenutelná zpěvačka Tina Turnerová zemřela ve středu 24. května po dlouhém boji se zdravotními problémy. Za sebou zanechala jmění v odhadované výši 250, ale dost možná až 270 milionů dolarů – tedy až bezmála 6 miliard českých korun. Kdo je dostane? 

Odpověď na tuto otázku není tak jednoduchá, jak by se možná mohlo zdát. Dědicem číslo jedna měl být nejmladší syn zpěvačky, Ronnie Turner (†62). Ten ale zemřel jen krátce před svou matkou – 8. prosince 2022. A do popředí se tak dostává jeho vdova... 

Video
Video se připravuje ...

Snacha Tiny Turnerové Afida Turnerová to umí rozjet... Instagram / @AfidaTurner

Dostane miliony sexy Afida?

Kontroverzní a pořádně žhavá zpěvačka Afida Turnerová ještě před manželovou smrtí v roce 2022 natočila rozhovor s Jordanem De Luxem. „S Ronniem jste hlavní dědicové,“ obrátil se na ni tehdy, když se řeč stočila na pohádkové jmění její tchyně. A Afida s úsměvem pokývala hlavou. Hned vzápětí ale všechny ujistila, že jejím cílem prý není přivlastňovat si majetky, které vydělal někdo jiný. 

Ronnie nakonec podlehl rakovině a do hudebního nebe odešel ještě dřív, než jeho maminka. „Snažila jsem se, jak jsem mohla, ale tentokrát jsem tě nedokázala zachránit. Miluju tě za těch nádherných 17 let spolu. Je to hrozné, hrozné, hrozné, jsem tak naštvaná. Je to tragédie. Aspoň jsi s bráchou Craigem, tátou Ikem a Aline. Odpočívej v ráji. Je to tak nefér,“ štkala vdova po hudebníkově úmrtí v prosinci 2022. O pouhé 4 roky přežil svého nejstaršího bratra Raymonda Craiga (†59), který v roce 2018 spáchal sebevraždu.

Ve hře je vdovec i jediný syn

Je ale značně nepravděpodobné, že by se Afida „zmocnila“ celého jmění Tiny Turnerové. Ve hře je totiž ještě zpěvaččin o 16 let mladší manžel, německý hudební producent Erwin Bach (67). A své má jisté i zpěvaččin jediný přeživší syn Ike Turner Junior (65). 

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Tina Turner (†83): Její dům je v obležení fanoušků a květin! reuters

Fotogalerie
127 fotografií