Na otázku, proč se čtyřikrát rozvedl, odpověděl, že on se v první řadě nikdy ženit ani nechtěl. „Poprvé jsem byl ženatý asi měsíc, a to bylo proto, že se v Praze střílelo a člověk říkal, že neví, co bude druhý den,“ prozradil Ivan.

Vztahy jsou podle něj velice křehká věc, se kterou se musí umět zacházet. „Já si myslím, že jakmile si žena myslí, že má na toho druhého papír, začne se chovat jinak. Když je tam nebezpečí, že stačí odejít a prásknout dveřmi, dávají si lidi víc pozor, aby k tomu nedošlo,“ říká hvězda filmu Mladý muž a bílá velryba nebo seriálů Létající Čestmír a Velké sedlo.

Jinak to nejde

S exmanželkami prý už dávno rozpory nemá. „V nejlepším kontaktu jsem s Anife a moje současná partnerka je hodně v kontaktu s Ivanou Andrlovou. Tam to bylo velice těžký, ale poté, co se nám narodila vnučka, se to srovnalo,“ konstatoval Vyskočil. „To nejde jinak, když se musíme domlouvat na hlídání,“ dodal herec se smíchem.

A co pátá svatba?

Jeho současnou partnerkou je o 42 let mladší Romana Fenclová (35). Bude pátá svatba? „Už jsem si říkal, že bych o tom mohl uvažovat,“ krčí Vyskočil rameny s tím, že po 15 letech by se to slušelo. „Ale nevím, jestli by to mělo cenu, po mně stejně vdovský důchod moc nebude...“ žertuje herec.

Video
Video se připravuje ...

Vyznamenaný Vyskočil: Kontroverze mě překvapila, byla to záminka proti Zemanovi! Petr Macek, Blesk

Fotogalerie
29 fotografií