Jak první, tak druhá série amerického fantasy televizního seriálu vznikaly především v barrandovských ateliérech. Orlando mnoho záběrů, na nichž není vidět v detailu nebo s někým zápasí, ve skutečnosti vůbec nenatáčel. V akci byli „dvojníci“! Ti za něj zaskočili i v dodělávkách seriálu během covidové pandemie, kdy by se k nám Bloom kvůli restrikcím dostával složitě.

Na inzerát

„Už je tomu přes rok. Na Facebooku jsem narazil na výzvu, že hledají dubléra Orlanda Blooma na natáčení druhé série Carnival Row. A ono to vyšlo,“ pochlubil se veřejně muzikant Jakub Míchal (39), člen kapely Lola běží. „Zažil jsem krásných pár měsíců s obrovským štábem a získal super zkušenost. Bylo skvělý vidět, jak takové natáčení probíhá. Díky za to,“ dodal Míchal.

Ke svému statusu připojil i fotografie z natáčení. Na nich je např. vidět, že si musel nechat narůst a zastřihnout vousy tak, jako má britský herec v seriálu.

Jen zezadu

Druhým dublérem Orlanda Blooma byl vedoucí vydání deníku Blesk Michal Kuchta (42). „Bylo to v první sérii, Bloom už nebyl v Praze a potřebovali jeho záběry, kdy není vidět do obličeje,“ vzpomíná Kuchta, kterému vzadu na hlavě maskéři dokonce vyholili Orlandovu seriálovou „jizvu“. „Nikdo mi o tom dopředu nic neřekl. Zjistil jsem to, až když vlasy padaly na podlahu. Jinak to ale bylo skvělých pár dní, a i seriál byl nakonec celkem povedený.“

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl

Setkání s prezidentem

Bloom byl na konci března na skok v Praze. Se štábem tady oslavil uvedení druhé série Carnival Row do televize, v hotelu se pak sešel s novým prezidentem republiky Petrem Pavlem (61). S ním jako vyslancec dobré vůle UNICEF řešil především situaci na Ukrajině.

Fotogalerie
34 fotografií