V Česku začalo natáčení amerického snímku Nosferatu, za nímž stojí uznávaný režisér Robert Eggers (39) - autor úspěšných filmů Čarodějnice, dramatu Maják či drsného thrilleru Seveřan. Obsazení právě vznikajícího upírského hororu je bezesporu hvězdné - v hlavní roli zazáří Bill Skarsgård (32), dále Lily-Rose Deppová (23), Aaron Taylor-Johnson (32) či Nicholas Hoult (33), a také Willem Dafoe, jenž se štábem do našeho hlavního města již také dorazil.

Zájemci o autogram či společnou fotku si jej mohou odchytit při procházkách stověžaté matičky. Herec si totiž vychutnává všechny krásy Prahy zcela doslovně. Zamířil například do polévkárny, s čímž se nadšení majitelé pochlubili i na sociální síti. S dodatkem, že semajitelka restaurace nemůže vzpamatovat z této vzácné návštěvy“. A aby také ne - Dafoe byl podle všeho s nabídkou v restauraci na Vinohradech náramně spokojený.

Video
Video se připravuje ...

Willem Dafoe o českých dívkách: Jsou krásné, tak snad nebudu mít problém! Blesk TV

„Willemovi Dafoe prý pravý ukrajinský boršč velmi chutnal - dal si ten houbový a po plném talíři se jen zaprášilo,“ libovali si spokojeně na instagramu a připojili i sérii fotek, na nichž je Dafoe po dobrém jídle a s plným bříškem celý vysmátý. Rovněž je vidět, že se aktuálně honosí image, jaká u něj není moc typická - místo hladce oholeného obličeje se nechal zarůst vousem s výrazným knírem, takže ho fanoušci na ulici možná ani nepoznají...

Pro Dafoa to ale není první návštěva Česka. Osud jej sem přivál již v roce 2016, kdy byl hostem 51. filmového festivalu v Karlových Varech. Výrazný hollywoodský herec, který se proslavil zejména rolemi padouchů a ultra drsňáků (jeden příklad za všechny - Norman Osborn alias Green Goblin ve Spider-Manovi), si tehdy v naší zemi pochvaloval krásné ženy. Vtipkoval ale, že se kvůli nim nechce dostat do problémů.
Fotogalerie
40 fotografií