Popová princezna Britney Spears ještě donedávna nemohla mít žádné soukromé sociální sítě. V minulosti byla zbavena svéprávnosti a jejím opatrovníkem se stal její otec, s kterým neměla nikdy dobrý vztah.

Nemohla zacházet svobodně se svými penězi, podepisovat smlouvy, vdát se či vysadit antikoncepční tělísko, když chtěla otěhotnět. Soud konečně po mnoha letech jejího utrpení toto opatření zneplatnil jako neopodstatněné, a Britney si tak naplno mohla začít užívat krásy sociálních sítí, které ještě v době jejího nuceného opatrovnictví ani nebyly na světě!

Nejvíce se jí podle všeho zalíbil instragram, který zásobí fotkami ze svého života, jež občas mohou být velmi peprné. Protože když už člověk svobodu má, tak proč si ji neužít plnými doušky?

Málokdo ví, že nadaná zpěvačka byla vždy i nadanou choreografkou. Veškeré taneční prvky na svých vystoupeních si plánovala sama a právě taneční kreace na jejím tour ji v době jejího největšího vzestupu proslavily.

Na internet dala video, kde trénuje právě nejnovější taneční kreaci, a je vidět, že na to tato máma dvou dětí nejenže má, ale že ji to i velmi baví.

Fotogalerie
56 fotografií