Hollywoodský fešák a představitel vlkodlaka Jacoba ze Stmívání, tedy herec Taylor Lautner, jenž za svůj exotický vzhled vděčí indiánským předkům z kmenů Ottawa a Potawatomi, svou vyvolenou požádal o ruku minulý rok, v zapamatovatelné datum 11. 11. 

Při té příležitosti zveřejnil na sociální síti fotografie ze zásnub, které byly nadmíru romantické. Není divu, že půvabná plavovláska, která pracuje jako zdravotní sestra, a je tedy na hony vzdálená světu šoubyznysu, pak zopakovala své „ano“ i během veselky pod širým nebem, k níž došlo v pátek 11. listopadu 2022 v podvečer. 

Tehdy se všichni dozvěděli, že se novomanželé přece jenom rozhodli sdílet příjmení Lautnerovi... a vzhledem k tomu, že jak nevěsta, tak i ženich jsou křestním jménem Taylor, jmenují se teď úplně stejně. „Bude to asi zajímavé, po svatbě z nás vlastně bude tatáž osoba. Budeme to mít super jednoduché, nebo super komplikované,“ uvedl nedávno v The Kelly Clarkson Show se smíchem sympatický herec, jenž ve své době zlomil srdce nejedné sé fanynce... i nejedné své přítelkyni. Mezi jeho ex se počítají například zpěvačky Taylor Swiftová (32) a Selena Gomezová (30) či herečka Lily Collinsová (33).

Video
Video se připravuje ...

Pravda o Stmívání: Video, dokazující, že jde o dílo slaboduché autorky youtube.com/screenjunkies

Svatba každopádně proběhla ve vinařské oblasti Epoch Estate Wines v Kalifornii, uprostřed ničeho, kde byli šťastní novomanželé naprosto nerušeni všudypřítomnými fotografy. Slavnostní události se účastnila zhruba stovka jejich příbuzných a přátel, kteří přihlíželi výměně jejich svatebních slibů, prvnímu novomanželskému políbení a dalším krásným formalitám. Podle snímků, co unikly na veřejnost, je zjevné, že nevěsta v nádherné bílé róbě a s dlouhým, působivě vyšívaným závojem vypadala jako princezna, a Taylor může být na svou ženu Taylor patřičně pyšný.

Fotogalerie
61 fotografií