Nádherné sídlo obklopené zelení brzy bude říkat „pane“ někomu novému. Herec, režisér a scenárista Ben Affleck totiž prodává svůj dům v Pacific Palisades v Los Angeles. Společně se svou (novo)manželkou, sexy zpěvačkou Jennifer Lopezovou na jaře letošního roku zakoupili sídlo v Beverly Hills za 60 milionů dolarů, tedy dechberoucí 1 miliardu a 428 milionů korun, nepotřebují si udržovat druhou vilu, která by se nevyužívala... a tudíž by do ní zbytečně tekly peníze.

Představitel filmového Batmana si tuhle vilku pořídil v roce 2018 za 19 milionů dolarů (452 milionů korun), takže pokud se mu ji podaří udat za požadovanou cenu, slušně na tom vydělá. Na druhou stranu, i přes přemrštěnou částku to za to jistě stojí. Dům s velkolepou fasádou, která každého zaujme na první pohled, stojí na pozemku o rozloze téměř 0,6 akrů, a nabízí 1250 metrů čtverečních obytné plochy obsahující 7 ložnic a 9 koupelen, vše v krásných, světlých barvách.

Video
Video se připravuje ...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez Videohub

Součástí nemovitosti je také obývák, pracovna, rozsáhlá šatna, wellness, salonek pro recepce, prádelna, velkolepé domácí kino, odpočinková místnost s barem, vinný sklípek s řízenou teplotou a posilovna. Dům má balkon, sloupovou přední verandu a garáž pro tři auta. Nechybí pochopitelně ani veliký bazén se skluzavkou, na níž si dozajista užily spousty legrace Affleckovy tři děti, Violet (16), Seraphina (13) a Samuel (10), jejichž maminkou je hercova bývalá manželka, taktéž herečka Jennifer Garnerová (50).

Venkovní prostor nabízí, jak už to u hollywoodských hvězd často bývá, letní kuchyni pod krytou terasou, s krbem i s plochou televizí. A také menší domek s kuchyňským koutem i vlastní koupelnou, co se dá využít buď jako bydlení pro hosty, anebo pro služebnictvo, jelikož starost o tolik pokojů i rozsáhlé pozemky jistě nebude na majitelích této luxusní rezidence.  A to ani nemluvíme o slavných sousedech! Mrkněte do naší galerie a posuďte sami...

Fotogalerie
61 fotografií