Na povrch vylézají další a další fakta z přísně utajené veselky Jennifer Lopezové a Bena Afflecka. Poprvé se milenci sice zasnoubili už před dvaceti lety, pak ale přišel rozchod a na svatbu nedošlo. Tentokrát to raději vzali hopem – v dubnu oznámili zásnuby a v červenci už jsou svoji!

„Jennifer byla připravená se vdávat od chvíle, co ji Ben požádal o ruku. Chtěla ho dostat do chomoutu co možná nejrychleji, aby neměl šanci si to rozmyslet,“ prozradil zdroj z Hollywoodu webu Page Six

Svatba byla dokonce tak narychlo, že si Jennifer ani nekoupila žádnou róbu, ani neoslovila žádnou kosmetičku. Oblékla šaty ze starého filmu a nalíčila se svépomocí. I tak jí to ale moc slušelo! 

Po „rychlosvatbě“ nicméně přece jen přijdou i pořádné oslavy pro všechny blízké. A ty mají dokonce trvat hned několik dní. „Plánují velkou oslavu, aby to mohli oslavit s rodinou a přáteli. Zatím nemají naplánované žádné líbánky. Jennifer tvrdí, že každý den s Benem je jako líbánky,“ uvedl zdroj z okolí páru pro časopis People. Tak snad zpěvačce, která po svatbě přijala jméno Afflecková, vydrží tento přístup co možná nejdéle.

Video
Video se připravuje ...

Zmizelý král Aliexpressu je v ČR! Co spojovalo Trumpovou a Gotta? A supertropy přichází Bára Horáková

Fotogalerie
110 fotografií