Herečka, skladatelka a držitelka několika titulů Miss Linda Thompsonová v obsáhlém rozhovoru pro Daily Mail zavzpomínala na své nejdůležitější muže v životě. A že je skutečně na co vzpomínat! Jedním z nich byl například Elvis Presley

S králem rock'n'rollu se seznámila, když jí bylo 22 let. Čerstvá držitelka titulu Miss Tennessee byla pozvána na soukromé promítání v kině, kam dorazil i tehdy 39letý Elvis – šest měsíců po odloučení s Priscillou (77).

Sladké polibky s Elvisem

„Ani si nevzpomínám na film, který promítali. Celou noc jsme strávili líbáním a mazlením. A bylo to tak sexy, jak byste čekali. Líbání Elvise bylo jako ponořit své rty do dvou měkkých, sladkých marshmallow – jeho rty byly tak sexy a jemné. Voněl tak svěže – po mýdle Neutrogena, které používal,“ vzpomíná Linda zasněně ještě po letech. S Elvisem nakonec přišla i o své panenství. 

Milenci spolu strávili  něco přes čtyři roky, během kterých mu kvůli jeho závislostem prý několikrát zachránila život. Linda si ale přála založit rodinu a toužila také po o poznání klidnějším životě, než jaký jí nabízel slavný bouřlivák. Jejich cesty se proto nakonec rozdělily. Herečka nicméně dodnes tvrdí, že byl Elvis její životní láska. 

Ani její další muži ale rozhodně nepatřili mezi nějaké „strýčky od vedle“. Po rozchodu s Presleym se Linda dala dohromady s Brucem Jennerem – dnes Caitlyn Jennerovou (73) a došlo dokonce i na manželství, ze kterého vzešli synové Brody (39) a Brandon (41).

Caitlyn, která tehdy ještě vystupovala jako Bruce, byla slavná svými úspěchy v olympijském desetiboji a přezdívalo se jí dokonce „pan Amerika“. Po rozvodu s Lindou se dala dohromady s Kris Kardashianovou (66) a zplodily spolu slavné modelky Kylie (25) a Kendall (26) Jennerovy. 

Druhým manželem Lindy Thompsonové se stal kanadský hudební producent David Foster (72). Také s ním se ale po čtrnácti letech manželství rozvedla. Foster je dnes ženatý se zpěvačkou Katharine McPhee (38) a manželé patří mezi blízké přátele prince Harryho (38) a vévodkyně Meghan Markleové (41). 

Video
Video se připravuje ...

Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock 'n' rollu změnil hudbu Videohub

Fotogalerie
118 fotografií