Australská modelka, příležitostná herečka a úspěšná podnikatelka Miranda Kerrová je prostě zázrak přírody. Stále si totiž udržuje jak mladistvý obličej s úsměvem nesmělé školačky, tak i postavu, jakou by jí mohly závidět snad všechny ženy. Tím spíš po třech dětech! V minulosti totiž porodila synka Flynna (11), jehož otcem je hollywoodský fešák Orlando Bloom (45), a se svým současným manželem miliardářem Evanem Spiegelem (32) má synky Harta (4) a Mylese (3). 

Na podzimní večeři oslavující vody FIJI, kterou pořádaly společnosti CURATEUR a Kora Organics v Beverly Hills v Los Angeles, se objevila ve flitrovaných, zeleno-stříbrných šatech s hlubokým výstřihem, které doladila náušnicemi ve tvaru kytiček, jednoduchým copem a nikterak výrazným, ale naopak příjemně přirozeným líčením. A vypadala naprosto dokonale. Dekolt dával vyniknout jejímu perfektně tvarovanému přírodnímu poprsí, pro které se v minulosti stala ambasadorkou spodního prádla Victoria's Secret.

Video
Video se připravuje ...

Miranda Kerr dostala andělská křídla. Youtube.com

Miranda, co se opakovaně objevila na prvních pozicích žebříčku nejlépe placených modelek světa, zkrátka opět dokázala, že rozhodně nepatří do starého železa. Ostatně posuďte v naší galerii sami. Možná se přidáte k těm jejím fanouškům, co dodnes nechápou, jak tuhle krásku mohl Bloom, hvězda Pána prstenů a Pirátů z Karibiku, vyměnit za zpěvačku Katheryn Elizabeth Hudsonovou (37), známější pod jejím uměleckým jménem Katy Perry...

Fotogalerie
70 fotografií