Na začátku září vyděsily příznivce Cary Delevingneové záběry, na nichž krásná modelka působila jako pod vlivem drog. Jenom v ponožkách se potácela po letišti, mobil jí padal z ruky, různě se kymácela... a bál se jí dokonce i její vlastní pejsek, s nímž chtěla cestovat soukromým tryskáčem. Z toho byla ale vykázána. Všichni se začali obávat o Cařino zdraví - především to psychické. Přestože se ví, že trpí ADHD (poruchu pozornosti s hyperaktivitou), tohle vypadalo jako něco mnohem vážnějšího...

Všechny tyto spekulace ale Cara, která se kromě modelingového mola proslavila i díky svému hereckému nadání, zazářila například ve filmech Papírová města, Valerian a město tisíce planet a Sebevražedný oddíl, vyvrátila v Cannes. Na akci Fremantle Party MIPCOM se objevila v nezvykle sexy černých mini šatech, v nichž vynikaly její dlouhé nožky, s rafinovanými průstřihy, co odhalovaly její dokonalé tělo, a s krásně nalíčenou tváří, kterou všem připomněla, proč patří mezi nejvyhledávanější modelky současnosti.

Video
Video se připravuje ...

Jednoduché líčení ve stylu Cary Delevingne youtube.com_All VIDEO/BPŽ

Na veletrhu Mipcom 2022 se pak předvedla ještě v jednom rajcovním outfitu: na sobě měla elegantní kalhoty a sako, pod které si ale oblékla jenom podprsenku... a vypadala božsky. Modelka právě odcházela z tiskové konference k dokumentárnímu seriálu Planet Sex, v němž účinkuje. Tento snímek prý zkoumá (nejenom její) sexualitu - například návštěvami seminářů o masturbaci či pornoknihovny, a zabývá se problémy genderu a dalších ožehavých témat. Pro divokou Caru zkrátka materiál zcela ideální!

Fotogalerie
69 fotografií