Cara měla odletět soukromým tryskáčem rappera-podnikatele Jaye-Z (52). Podle zdroje deníku Daily Mail dorazila o dvě hodiny pozdě, na záběrech se však nezdá, že by ji to nějak drásalo. Na rozdíl od nervózní asistentky, která se jí snažila pomoci pobrat zavazadla a pejska Alfieho a odvést je do letadla.

Nikam se neletělo

Tím však podivnosti nekončí – za tři čtvrtě hodiny modelka a herečka (hrála mj. v seriálu Carnival Row) zase z tryskáče vystoupila, zavazadla vyložili a nikam se neletělo. Po celou dobu na sobě navíc neměla žádné boty a po letišti se pohybovala jen ve žlutých ponožkách.

Stěží udržela mobil

Následoval další výjev, telefonát. Při volání neposedí, nepostojí, podivně pochoduje či snad tančí, občas má i problém udržet v jedné ruce telefon a v druhé cigaretu. Co v ní asi měla ubalené?

Není to poprvé, co pohled na Caru v posledních týdnech vyvolává obavy. V talk show Jimmyho Fallona předvedla, jak děsně se jí klepou ruce, v jiné si je zase tak silně mnula o sebe, až to zaznamenaly mikrofony.

Fesťákový „dojezd“?

V minulých dnech byla Cara vidět na divokém festivalu Burning Man v nevadské poušti, kde podle Daily Mailu moc nejedla – zato je dost možné, že se nevyhýbala drogám. Prý se ještě nestihla ani pořádně umýt, natož dospat, o čemž svědčí pořádné kruhy pod očima.

Fůra problémů

V minulosti modelka přiznala, že od 15 bojovala s depresemi. To když objevila máminu závislost na drogách. A také má ADHD (poruchu pozornosti s hyperaktivitou) a je možná jedinou světovou topmodelkou s lupénkou. Je bisexuální (častěji se ale objevuje s přítelkyněmi), a tak opravdu možná dost těžko snáší třicítku, kterou slavila single se samými zadanými kamarádkami...

Video
Video se připravuje ...

Kate Moss a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015 Youtube.com/mango

Fotogalerie
142 fotografií