Bella Hadidová patří vzdor svému nízkému věku mezi nejvyhledávanější modelky – má nekonečně dlouhé štíhlé nožky, patřičně vyhublé tělíčko a tvář, jíž k dokonalosti vypomohly ručičky šikovných plastických chirurgů. I proto se stala jednou z tváří nové módní kampaně, která neváhala jednu z údajně nejkrásnějších žen planety svléknout do půl pasu a patřičně ji u toho nafotit – jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Jak se ovšem podle sociálních sítí zdá, ony fotky se trochu minuly účinkem. Místo toho, aby fanoušci mladší sestry Gigi Hadidové (27) žasli nad odvážnými modely, řeší spíše proporce modelky. Nelze si totiž nevšimnout vysloveně alarmující vychrtlosti půvabné Belly, jíž na fotkách lezou nejenom žebra, ale i kyčle... a to způsobem, který se už mnohým jejím příznivcům zdá býti zcela nepřitažlivým. Mnozí se proto začali ptát, zda není nemocná, anebo zda by si neměla dát radši sendvič.

VIDEO: Bella Hadidová na přehlídce Michael Kors

Video
Video se připravuje ...

Bella Hadid na přehlídce Michael Kors Profimedia

Hubenost se modelce promítla i do tváře, díky čemuž se na oficiálním instagramovém účtu firmy začaly množit posměšné komentáře, že Bella na snímcích vypadá spíše jako muž... a ještě navíc prý minimálně pětatřicátník. Je sice pravdou, že na pětadvacet let modelka po všech těch plastikách, které podstoupila, rozhodně nevypadá, nicméně i tak jde o hodnocení až zbytečně drsné. Možná jenom kráska, která přiznala svůj dlouholetý boj s depresemi i alkoholovou závislostí, neměla svůj den...

Fotogalerie
124 fotografií