Během pařížského týdne módy patřila modelka Bella Hadidová spolu se svou starší sestrou Gigi (27) k těm nejžádanějším. Tvář pětadvacetileté topmodelky ostatně vědci označují za nejdokonalejší na světě - a to i přesto, že si k její dokonalosti musela dcera movitého developera, jenž postavil celou řadu luxusních hotelů a sídel, vypomoci šikovnýma ručkama plastických chirurgů.

Tělo má však bez jakýchkoliv sporů božské - a všem ho dala na odiv během přehlídky módní návrhářky Stelly McCartneyové (51), která v hlavním městě Francie, ve městě módy, předvedla své nejnovější modely na jaro 2023. Bella se na mole objevila v působivém overalu, jenž byl průhledný. Všichni tak mohli vidět, že pod ním tato mladá žena neměla nic jiného než jenom kalhotky - tanga. Sošné silikonové poprsí dala všem na odiv, pěkně ze všech stran.

Video
Video se připravuje ...

Na nahou Bellu Hadid nastříkali šaty přímo při zahájení pařížské módní přehlídky Profimedia.cz

Ačkoliv šlo o outfit náramně odvážný, přece jenom to nebylo to nejrajcovnější, co Bella v Paříži vynesla. Při minulé přehlídce se totiž objevila na mole jen v mini kalhotkách a s rukama přes prsa, načež podstoupila zajímavou performanci: během několika minut na ní tým specialistů pomocí stříkané látky, která ztvrdne na nositelnou textilii, vytvořil před zraky nadšených diváků bílé sexy šaty.

Fotogalerie
78 fotografií