Televizi NBC4LA se podařilo získat informace, podle kterých neměla herečka Anne Hecheová po nárazu prakticky žádnou šanci na přežití. Záznamy hasičského oddělení Los Angeles totiž ukazují, že byla v hořícím autě uvězněna dlouhých 45 minut.

Hasiči se k autu nemohli ani přiblížit

Herečka svým autem narazila do dvoupatrového domu, po nárazu začalo auto hořet a s ním i zdemolovaný dům. Požár byl ale tak intenzivní, že se hasiči k autu nejméně 20 minut nemohli ani přiblížit. Podle velitele losangeleských hasičů kombinace kouře a ohně téměř znemožňovala auto vůbec vidět, natož se k němu dostat blíž. Dalších nejméně 20 minut pak trvalo, než vozidlo vyprostili z hořícího domu.

Jednotka na místo dorazila 5. srpna v 11:01 dopoledne. Hasiči nejprve nevěděli, zda někdo v autě je. O 21 minut později došlo k potvrzení, že se v něm skutečně nachází jedna osoba. O další 3 minuty později v autě objevili Anne.

Nebyla na sedadle řidiče

„Identifikovali jsme jednoho pacienta. V tuto chvíli je nepřístupný, je přitlačený k podlaze,“ informoval jeden z hasičů na záznamu. Herečka prý nebyla na sedadle řidiče, ale na zemi u sedadla spolujezdce.

Hlava zemřela hned po nehodě

Těsně před 11:50 se konečně Anne Hecheovou podařilo vyprostit z jejího modrého vozu Mini Cooper. O tom už ale nevěděla… Vědomí ztratila krátce po havárii a už ho bohužel nenabyla. Kvůli kombinaci nadýchání kouře a velmi vážných popálenin u ní došlo k mozkové smrti a po darování životaschopných orgánů byla několik dní po nehodě odpojena od přístrojů.

Video
Video se připravuje ...

Nejtragičtější nehoda v dějinách české železniční dopravy Videohub

Fotogalerie
120 fotografií