Hvězda filmů Šest dní, sedm nocí, Krycí jméno Donnie Brasco, Psycho či Samec způsobila autonehodu. Stalo se tak v pátek 5. srpna okolo jedenácté hodiny dopoledne. Blondýnka projížděla svým modrým vozem značky Mini Clubman čtvrtí Mar Vista v Los Angeles, když to napálila do garáže obytného domu.

Několik lidí nehodu slyšelo či vidělo, a tak přispěchali na pomoc. Snažili se ji přemluvit, aby z vozu vystoupila. Někdo si ji dokonce stihl i vyfotit. Jenže Hecheová je zřejmě vůbec neposlouchala, možná vůbec nevnímala. Zařadila zpátečku, ale daleko nedojela. Naopak, čekal ji druhý náraz - ve vysoké rychlosti najela přímo do nedalekého domu na South Walgrove Avenue. Následovala exploze, kvůli níž museli zasahovat na místě i hasiči. Zásah trval zhruba hodinu.

„V domě bylo plno kouře. Myslím, že použili jeřáb k přesunu auta, aby vyprostili řidičku,“ uvedl očitý svědek pro NBC Los Angeles. „Měli jsme zde vážnou dopravní kolizi, uvězněnou ženu uvnitř vozu, které začalo hořet, a dům, který je po požáru naprosto zničen,“ popsal situaci náčelník hasičů Erik Scott.

„Jestli tam někdo přežil, bude to zázrak,“ hodnotili situaci reportéři Fox 11 z vrtulníku. Naštěstí ale herečka výbuch skutečně přežila, i když s těžkými popáleninami. Skončila tak v nemocnici v závažném stavu a na přístrojích. Podle posledních informací Daily Mailu je ale mimo nebezpečí a pravděpodobně se ze všeho dostane.

Co se týká domu, do něhož narazila, je naprosto zničený. Majitelka stihla vyběhnout ven a spolu s pomocí souseda Davida Manpearla, jenž urychleně přiběhl, když viděl, co se děje, zachránili z plamenů i její mazlíčky - želvu a dva pejsky.

V současnosti není jasné, zda Hecheová řídila opilá, i když některá svědectví mluví o láhvi vodky v držáku na nápoje. „Její stav lékařům nedovoluje provést žádné testy, které by určily, zda řídila pod vlivem alkoholu,“ uvedl web TMZ.

Zneužití, drogy, vztahy se ženami

V USA nejsou možná poslední události kolem Anne Hecheové ani tak šokující a nečekané, jelikož má za sebou docela dost těžký život. Přiznala, že v dětství ji zneužíval vlastní otec. „Znásilnil mě, strčil mi penis do pusy, hladil mě, musela jsem na všechny čtyři a měl se mnou sex,“ popsala kdysi herečka s tím, že ji otec nakazil herpesem. Nebyla si ale jistá, jestli matka o zneužívání věděla. Vůbec nejtěžší na tom všem je, že jí mnoho lidí vlastně nevěří. Jako dítě totiž neměla žádnou možnost obrany, a tak nemá ani důkazy.

Toto vše ji nepochybně velmi poznamenalo na psychice. Anne tedy hledala útěchu všude tam, kde se dalo - v alkoholu, drogách i sexu. Většinu svého života vyhledávala spíše vztahy s muži, ovšem hodně na sebe v 90. letech upozornila lesbickým vztahem s moderátorkou Ellen DeGeneresovou (64). Herečka měla ale dojem, že to, že randila se ženou, její kariéře neprospělo. Cítila se tak, jako kdyby byla v Hollywoodu na černé listině.

Po rozchodu s Ellen prožila také zvláštní eskapádu, kdy ji našli v kalifornské poušti, zřejmě pod vlivem drog. Později se několikrát provdala a rozvedla a před nedávnem randila s další ženou - kostýmní návrhářkou Ami Goodheartovou. Sama Hecheová se nechala slyšet, že se nepovažuje za heterosexuálku, bisexuálku ani lesbičku. „Nikdy jsem se nelimitovala tím, jestli budu s mužem, anebo s ženou,“ říkávala.

Video
Video se připravuje ...

Muž naboural dvě auta a z místa odešel. David Malík

Fotogalerie
34 fotografií