Podle vyjádření, které Homer Laffoon poskytl časopisu People, došlo k pohřbu již 18. srpna – tedy čtyři dny poté, co byla jeho matka odpojena od přístrojů.

Slavná herečka byla k věčnému spánku uložena na hřbitově Hollywood Forever v Los Angeles, kde odpočívá řada hvězd – například Jayne Mansfieldová (†34), Rudolph Valentino (†31) nebo členové slavné kapely Ramones, Dee Dee Ramone (Douglas Glenn Colvin, †50) a Johnny Ramone (John William Cummings, †55). Místní hřbitov má pod palcem pohřební služba Hollywood Funeral Home, která se o všechno postarala. 

Hřbitov plný zábavy

„Jsme přesvědčeni, že mamince by se líbilo místo, které jsme pro ni vybrali. Je krásné, klidné a bude mezi svými hollywoodskými kolegy,“ uvedl syn Hecheové Homer. 

Hollywood Forever není úplně klasický hřbitov – konají se zde koncerty s živou hudbou, letní kina a další společenské akce. Právě to se synům prý líbilo. Nejde o žádné smutné a depresivní místo, hřbitov je naopak plný života.

Na přístrojích kvůli orgánům

Anne Hecheová zemřela 14. srpna, devět dní poté, co 5. srpna způsobila vážnou nehodu. Herečka ve vysoké rychlosti nabourala dvoupatrový rodinný dům a její auto po nárazu začalo hořet. Hecheová utrpěla velmi vážná zranění a podle lékařů byla ve stavu mozkové smrti.

Její tělo bylo udržováno při životě, protože si během života přála stát se po smrti dárcem orgánů. Toto přání se jí vyplnilo. Po odejmutí orgánů byla oficiálně prohlášena za mrtvou a odpojena.

Video
Video se připravuje ...

Vážná nehoda na Rozvadovské spojce. (17. srpna 2022) Blesk.cz - David Malík

Fotogalerie
120 fotografií