Ve středu ráno tu kmitali zaměstnanci vyklízecí firmy a pod taktovkou na místě přítomného nejmladšího syna Erika (38) nosili z domu jeden černý pytel s pozůstalostmi české rodačky za druhým.

Vogue do smetí

Kdyby tak Ivana viděla, že v útrobách popelářského vozu s lisem skončily i její milované výtisky módního časopisu Vogue, kde se blondýnka v roce 1990 blýskla na titulce! Vítězný styl Ivany Trumpové křičí z titulní strany »módní bible«, kde Ivana pózuje v modrých šatech s černozlatou sponou.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Ivany Trumpové Pavlína Horáková

Co s domem?

Nejmladší syn Ivany z manželství s Donaldem Trumpem (76), pozdějším americkým prezidentem, deníku New York Post stroze řekl, že zařizoval mnohem více věcí, než je jen vystěhování maminčiných pokladů. Jaký bude osud sedmipodlažního domu, v němž po pádu ze schodů 14. července letošního roku Ivana zemřela, je zatím nejasné. Kdyby se jej děti rozhodly zbavit, hodnota podobných městských domů je v této části Manhattanu kolem 20 až 40 milionů dolarů, tedy 490 až 980 milionů korun.

Náramek nenosila

Ironií osudu je, že Trumpovy děti – Ivanka (40), Eric a Donald jr. (44) – koupily své mamince krátce před neštěstím náramek, jenž je měl upozornit, kdyby se Ivaně udělalo nevolno nebo upadla a nemohla vstát. Podle New York Magazine jej ale nenosila…

S golfisty nad hlavou

Po posledním rozloučení s českou rodačkou celý svět bedlivě sledoval, kde bude slavná rodačka z Československa pochována. Všechny tak překvapilo, že celoživotní milovnice luxusu neulehla k věčnému spánku v nějaké honosné hrobce, ale byla uložena pod prostý kámen do jámy u odpaliště první jamky golfového hřiště National Golf Club v Bedminsteru. To patří exmanželovi Donaldovi, jehož tisk ihned osočil, že zřízením pohřebiště v areálu se ve státě New Jersey vyhne placení hned několika majetkových daní...

Video
Video se připravuje ...

Zesnulá Ivana Trumpová (†73): Úspěchy a skandály jejího života Videohub

 

Fotogalerie
104 fotografií