To by nebyla Zuzana Plačková, aby se na sociálních sítích nepodělila o detaily ze svého života! Ačkoli se její syn ještě nenarodil, dává jí zabrat už teď. „Prosím, pochopte mě, že už to opravdu nemám lehké a velmi těžko se mi pohybuje a i v podstatě sotva chodím. Jsem občas ráda, že vůbec můžu aspoň fungovat,“ stýskala si Zuzana ve stories na instagramu. 

Apetit jí ovšem nechybí. Hned poté se totiž pochlubila rohlíkem s paštikou. „Miluji obyčejnost běžných dní,“ rozplývala se nad svačinou. 

Všechna ta výživa pro miminko si ale vybrala svou daň... Zuzana, která se jindy chlubí perfektní postavou, už váží přes metrák! „Ne, nevadí mi, že mám 100 kilo, protože jsou to ta nejkrásnější kila v mém životě, které bez problémů po porodu shodím,“ vyjádřila se u fotky, na které stojí na váze. Na displeji přitom svítí nemilosrdných 102,4 kilogramů. 

Početí během drogového skandálu

Zuzana s manželem Reném počali podle svých slov v tu nejnevhodnější dobu; stalo se tak totiž přímo během vyšetřování drogového skandálu. V rámci rozsáhlé policejní razie dokonce policie vtrhla i k nim domů.

 

Původně byli kvůli údajnému vyrábění a prodávání kokainu obviněni i Zuzana s manželem, nakonec bylo ale obvinění staženo. Manželé se již před časem svěřili, že jejich prvorozený syn dostane jméno Dion. 

Video
Video se připravuje ...

Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala Bára Horáková

Fotogalerie
162 fotografií