Australská zpěvačka Tottie Goldsmithová prozradila pro Australia’s 9 Now News, jak vypadaly poslední chvíle její slavné tety. „Nedostala ji jen rakovina, byly to další komplikace, pobyt v nemocnici a velmi citlivý imunitní systém,“ uvedla v úterý. „Dostala sekundární infekce. Za posledních pět, šest dní opravdu hodně sešla,“ dodala. 

Zpěvačka prozradila, že Newtonovou-Johnovou trápily velké bolesti. Kanabinoidy, které proti ní v minulosti používala, totiž postupně přestaly zabírat. „Opravdu jí to pomohlo, ale později to nestačilo,“ popsala Goldsmithová a dodala, že její teta „skutečně bojovala se spoustou bolesti.“

„Nebyl to žádný šok, věděli jsme, jak nemocná byla, zvláště posledních pět dní,“ uvedla. „John [Easterling], její manžel, nás všechny informoval. Hodně jsem mluvila i s jejich krásnou [dcerou] Chloe,“ prozradila. 

Rozloučení přes videohovor

Konec slavné herečky dostal rychlý spád a Tottie ji tak nestihla ani navštívit. „Nemohla jsem se dostat do Ameriky včas a chtěla jsem se rozloučit, tak jsem se ho [Johna] zeptala, jestli by jí mohl držet telefon u ucha, ale dal mě na Facetime, takže jsem ji mohla i vidět," pokračovala zpěvačka.

Tottie tak prý mohla své tetě říct všechno, co potřebovala. V tu dobu už pomalu ale jistě odcházela. „Ale měla jsem pocit, že to chápe,“ svěřila se. 

Státní pohřeb v Austrálii

Na konci rozhovoru Tottie řekla, že její rodina přijme nabídku premiéra australského státu Victoria Daniela Andrewse na státní pohřeb – na oslavu Oliviina mimořádného života a jejího odkazu.

Video
Video se připravuje ...

Smrt malého Sebastiána (3). A Sandy z Pomády bojuje s rakovinou Markéta Volfová, Lukáš Červený, redakce Blesk

Fotogalerie
83 fotografií