Smutnou zprávu si svět vyslechl v pondělí, ovšem ještě pár dní předtím byla Olivia aktivní na sociálních sítích, a tak asi nikoho nenapadlo, co by mohlo následovat.

Jen asi dva dny před skonem herečka sdílela krásnou fotku, na níž se mazlí se svým milovaným manželem Johnem Easterlingem. Zřejmě si tak chtěla navždy zapamatovat a uchovat krásné chvíle prožité s ním.

Na snímku má na sobě Newtonová-Johnová modré džíny a bílou halenku se zeleným a růžovým květinovým vzorem. Nedívá se přímo do objektivu, ale usmívá se a díky vlnitým vlasům vypadá o hodně mladší. Oba vypadají, že se velmi milovali a bylo jim spolu krásně. „Páteční vzpomínání,“ napsala k fotce jednoduše filmová Sandy a připojila červené srdíčko. 

Bohužel jen o pár dní později vystřídalo tuto romantiku to nejtěžší sdělení, jaké musel John asi kdy udělat. Na instagramu i facebooku a dalších sítích sdílel zprávu o tom, že jeho choť, která dlouhodobě trpěla rakovinou v posledním stádiu, už navždy odešla.

Místo květin výzkum

„Dáma Olivia Newtonová-Johnová zemřela dnes ráno v poklidu na svém ranči v jižní Kalifornii, byla obklopena rodinou a přáteli,“ napsal v příspěvku.

„Olivia se stala symbolem triumfu a naděje díky tomu, jak přes třicet let sdílela svou cestu s rakovinou prsu. Její inspirace a průkopnické zkušenosti s rostlinnou medicínou pokračuje s jejím nadačním fondem, určeným k výzkumu rostlinné léčby a rakoviny. Namísto květin rodina prosí o jakýkoliv peněžní dar nadaci Olivie Newtonové-Johnové,“ stálo dál v prohlášení.

„Po Olivii zde zůstali - manžel John Easterling; dcera Chloe Lattanziová; sestra Sarah Newtonová-Johnová; bratr Toby Newton-John; neteře a synovci Tottie, Fiona a Brett Goldsmithovi; Emerson, Charlie, Zac, Jeremy, Randall, a Pierz Newtonovi-Johnovi; Jude Newton-Stock, Layla Lee; Kira a Tasha Edelsteinovi; a také Brin and Valerie Hallovi,“ nechyběl ani výčet truchlících. Známé osobnosti v čele s Johnem Travoltou (68) zatím ani nepočítaje.

Video
Video se připravuje ...

John Travolta v Karlových Varech! Thomas Kruchina, Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
111 fotografií