Smrt známé australské herečky a zpěvačky potvrdil její manžel John Easterling skrze její facebookovou stránku. Olivia Newtonová-Johnová naposledy vydechla 8. srpna na jejich ranči v jižní Kalifornii.

„Dáma Olivia Newtonová-Johnová zemřela dnes ráno v poklidu na svém ranči v jižní Kalifornii, byla obklopena rodinou a přáteli,“ píše se v příspěvku, který připomíná hereččin 30letý boj s rakovinou. S tou bojovala několikrát, poslední roky se potýkala s posledním stadiem této zákeřné nemoci. Do poslední chvíle ale na veřejnosti vždy vypadala perfektně a nikdo by nepoznal, co krutého krásné Newtonové-Johnové osud nachystal.

Olivia Newtonová-Johnová se narodila v Británii v roce 1948. Její rodina se o šest let později přestěhovala do Austrálie. Nejvíce ji proslavilo účinkování ve filmové adaptaci muzikálu Pomáda z roku 1978. Jeho hrdiny jsou studenti posledního ročníku střední školy, herečka ztvárnila hlavní ženskou roli po boku Johna Travolty (68). Kromě filmu se Newtonová-Johnová věnovala také hudbě, v roce 1981 slavila úspěch s písní Physical ze stejnojmenného alba.

Video
Video se připravuje ...

John Travolta v Karlových Varech! Thomas Kruchina, Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
110 fotografií