Dva roky nikdo pořádně nevěděl, jak probíhá urputný boj Olivie Newton-Johnové (72) s v pořadí již třetí diagnózou rakoviny, kterou v roce 2017 viditelně vysílená a pohublá herečka zkroušeně oznámila světu. V nejnovějším rozhovoru pro Hollywood Life konečně odhalila svůj zdravotní stav – je vyléčená.

„Myslím, že mám obrovské štěstí. Neskutečné štěstí, že jsem v pořádku. Vůbec to neberu jako samozřejmost.“ Dodala, že ji nyní trápí pouze bolest v nohou, což jsou podle doktorů následky po ozařování. To mimo jiné Newton-Johnová prý už roky nepodstoupila. Stejně tak ani tomografické vyšetření.

Video: Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD?

Video
Video se připravuje ...

Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD? Blesk

„Až na ty bolesti se cítím skvěle,“ pokračovala Travoltova filmová láska. Potřebnou energii po drastické léčbě jí prý dodává nejen zdravá strava a pozitivní myšlení, ale také homeopatie, zvířata, kterými se obklopila, a v neposlední řadě milující manžel.

Poprvé byla Olivii rakovina diagnostikována v roce 1993 v pouhých 27 letech. Podruhé se jí rakovina prsou vrátila v roce 2013, kdy přišla o sestru Ronu kvůli nádoru na mozku. Po třetím návratu jí doktoři nedávali příliš naději, rakovina metastazovala do kostí a páteře a Olivia se ztrácela před očima.

VIDEO: Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové

Video
Video se připravuje ...

Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové Blesk

Fotogalerie
39 fotografií