Než zahájila krátkou spolupráci s nejznámějším pánským časopisem, měla za sebou Krhutová již několik filmových rolí. Hereckou dráhu nastartovala v roce 1990 televizním filmem Ten můj tam má spolužáka, do povědomí diváků se ovšem zapsala až o čtyři roky později pohádkou Marie Růžička.

Počátkem tisíciletí pak Krhutová učinila netradiční rozhodnutí objevit se na stránkách magazínu Playboy. Na jejích oficiálních internetových stránkách, kde je k nalezení rozhovor z roku 2004, přiznala, že shodit šaty jí problém nedělalo, styděla se jen trochu.

„Měla jsem u toho svého blízkého, tím byl Vichr. Fotilo se na Pecínově, známém hřebčíně fríských koní. Dokonce jsem se fotila v sedle hřebce Jelle van den Lindenhoff, který zvítězil v soutěži 'Brno Trophy 2000', kde získal titul 'Nejkrásnější barokní kůň roku' a stal se 'Nejkrásnějším koněm roku 2002',“ sdělila Krhutová.

Video: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Na jedné ze dvou fotografií, které má Blesk k dispozici, je Daniela zachycena vedle statného hřebce, na sobě má pak velice průsvitný krajkový šat. Podprsenku odložila. Na druhém snímku se herečka z Ordinace v růžové zahradě schovává za černou síť, i v tomto případě má vršek těla odhalený.

Krhutová zemřela 16. října po dlouhé nemoci, zprávu o úmrtí posléze zveřejnila její přítelkyně, herečka a moderátorka Eva Decastelo (42). Daniela po sobě zanechala malou dceru Lauru a partnera Richarda. Pohřeb proběhne 26. října v obřadní síni krematoria v pražském Motole.

VIDEO: Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD?

Video
Video se připravuje ...

Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD? Blesk

Fotogalerie
44 fotografií