Pro krásu se musí trpět! To je krédo, jaké zná nejedna žena, která si chce udržet své mládí i vzdor faktu, že podle depresivních čísel v rodném listě se pomalu, ale jistě přehoupla do té méně příjemné části života. Důkazem nestárnoucí krásky je i Michaela Kuklová – herečka, která si získala srdce diváků už coby mladičká princezna Jasněnka v jedné z populárních českých pohádek. Přestože si k půvabům (zatím) nemusí pomáhat šikovnýma ručičkama plastických chirurgů, návštěvám estetických klinik se nebrání.

Jednu takovou si dopřála devatenáctého října, tedy v den, kdy slavila jmeniny. Pomocí laseru jí byly odstraňovány pigmentové skvrny, jizvičky a drobné vrásky. Sympatická herečka, jíž se před nějakým časem podařilo zvládnout náročnou léčbou rakoviny prsu, dostala během zákroku, jak se říká, pořádně zabrat. „Teď vypadám jako sežehnutá plamenometem!“ přiznala ve svých instastiories s tím, že „foto PO“ uveřejňovat na svém profilu nebude. Raději! „Už tak na nás všechny kouká strašáků dost, ale za pár dní se z kukly vyloupne motýl,“ ujišťovala své příznivce.

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Pohled na její tvář vyrazil prý dech i jejímu synovi Romanovi (v listopadu 12 let), jehož má s podnikatelem Romanem Holomkem (60). „Syn jen hlesl: ‚Maminko, co ti to udělali?! Promiň, ale nebudu se na tebe radši moc dívat.‘,“ líčila Kuklová chlapcovu humornou reakci. „A jestli se přítel se mnou nerozejde teď, tak už nikdy a zaslouží si metál za výdrž,“ dodala herečka, která za sebou už jeden rozchod a zase usmíření se svým současným partnerem má  - s Josefem Wittnerem (40) však znovuobnovení vztahu „oslavili“ zásnubním prstýnkem, a tak je možné, že se dáma, co už jednou vdaná byla (za herce, dabéra a producenta Jiřího Pomeje), ještě dočká svatebních zvonů…

VIDEO: Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
100 fotografií