Ona hrála Sandy, on hrál Dannyho. Na filmovém plátně se milovali a v osobním životě mezi představiteli obou protagonistů legendárního muzikálu Pomáda vzniklo nezlomitelné pouto. Americký herec a zpěvák John Travolta nyní truchlí po své blízké kamarádce. Olivia Newtonová-Johnová zemřela ve věku 73 let na svém ranči v jižní Karolíně, uvedla její rodina na facebooku.

Video
Video se připravuje ...

Óóóó, Džony! Každý si chtěl sáhnout na Travoltu. Thomas Kruchina, Markéta Reinischová, Petr Soukup

Tvůj Danny, Tvůj John!

„Moje nejdražší Olivie, učinila jsi všechny naše životy o tolik lepší. Tvůj vliv byl neuvěřitelný. Tolik tě miluji! Jednou tě tam nahoře uvidíme a zase budeme všichni spolu. Byl jsem tvůj od chvíle, kdy jsem tě viděl, a navždy budu! Tvůj Danny, tvůj John!“ napsal hollywoodský štramák na sociální síť Instagram. Nikdo z jeho bližních nepochybuje, jak ho smrt Olivie zarmoutila.

Travoltův příspěvek za pár hodin nasbíral téměr dva milion smutných lajků. A za Olivií truchlí i další slavní. "Příliš mladá na to, aby odešla. Odpočívej v pokoji," napsala její dlouholetá přítelkyně zpěvačka Barbra Streisandová (80). 

"Odpočívej v pokoji, Olivie Newton-John. Nejhlubší soustrast rodině a jejím milovaným," napsal v noci na sociální sítě herec Antonio Banderas. 

Zpěvačka Kylie Minogue, taktéž australská rodačka, na instagramu připojila vyznání. "Od deseti let jsem k Olivii vzhlížela. Přesně jako na této fotce. A vždycky budu. Byla pro mě a navždy bude obrovskou inspirací v mnoha věcech. Nejhlubší soustrast rodině a blízkým," napsala k černobílé fotce s Olivií. 

Fotogalerie
103 fotografií