Ivana Trumpová vždy patřila k ženám, co si plnily své sny. Coby sportovkyni, talentované lyžařce, se jí podařilo dostat až do olympijského týmu, jako krásná modelka pomotala hlavu miliardáři Donaldu Trumpovi, po svatbě se z téhle Popelky stala pohádkově bohatá dáma a po rozvodu se jí podařilo vypracovat se v úspěšnou podnikatelku. A dokonce se účastnila i coby celebrita známé reality show – v roce 2010 kývla na nabídku britské verze Big Brothera.

Tehdy se stala dvanáctou soutěžící v domě prošpikovaném kamerami – kromě ní se tehdy natáčení účastnil například zpěvák Boy George (61), herec a někdejší fotbalista Vinnie Jones (57), herečka Stephanie Beacham (75), známá ze seriálu Dynastie, či třeba ruská exmilenka rockera Ronnieho Wooda (75) Jekatěrina Ivanovová (34). Ivana, která se v té době rozváděla se svým o 25 let mladším manželem Rossanem Rubicondim (†49), byla konceptem pořadu založeném na exhibicionismu a mírném voyeurismu nadšená.

Video
Video se připravuje ...

Zesnulá Ivana Trumpová (†73): Úspěchy a skandály jejího života Videohub

 „Je to pro mě tak zajímavá zkušenost, že o své účasti napíšu knihu,“ dušovala se plavovláska známá svým načesaným drdolem. Mezi mladšími soutěžícími se natolik odvázala, že když se měla svléknout, aby ji ostatní aktéři soutěže mohli namalovat, pohotově odhodila svršky a své tělo nastavila ze všech úhlů kamerám. Pózování v prádle tělové barvy a na podpatcích si Ivana užila s grácií sobě vlastní a bez jakéhokoliv studu... Zatímco ostatní tomu jenom nevěřícně přihlíželi.

Právě její živelnost ale nakonec Trumpové podle všeho zlomila u fanoušků vaz. Když vstoupila do show jako poslední ze všech celebrit, bookmakeři jí dávali velké šance. Diváci ale rozhodli jinak a Ivanu poslali domů už po pouhých dvou týdnech – ve vyřazovacím kole pro známou Češku hlasovalo pouhých 5,74 procenta hlasujících. Z toho, že ji ve vile již nechtějí, si Trumpová těžkou hlavu nedělala. „Pro mě to byl fantastický zážitek. Potkala jsem řadu úžasných spolubydlících,“ vyjádřila se po svém odchodu z Big Brothera.

Fotogalerie
48 fotografií