Rodiče nejprve z volby osmnáctileté Sami připojit se na obvykle erotickou platformu OnlyFans nadšení zrovna nebyli. Máma Denise Richardsová ale postupně změnila názor – a to tak radikálně, že se dokonce sama přidala!

„Moje dcera si vyslechla hodně kritiky za to, že si tam udělala účet. Slyšela jsem o OnlyFans, ale nevěděla jsem, o co přesně jde, a jakmile jsem se to dozvěděla, došlo mi, že vývojáři stránky vzali to nejlepší ze všech sociálních sítí a dali to do jedné platformy,“ svěřila se Richardsová pro americkou televizi KTLA

„Vlastníte svůj obsah. Ostatní stránky váš obsah prodávají. Všichni sdílíme snímky v plavkách na Instagramu i dalších sítích, není v tom žádný rozdíl kromě toho, že tady svůj obsah skutečně vlastníte,“ chválí si herečka platformu. 

Zpočátku se prý bála, že to bude trochu divné. Sami ji ale nakonec přesvědčila – obě prý už mají účet na Instagramu... 

Zatímco máma s dcerou jedna druhou podporují, táta Sami, herec Charlie Sheen, to vidí značně odlišně. „Je jí 18 a žije se svou matkou. Pod mojí střechou k tomu nedošlo. Neschvaluji to, ale protože tomu nejsem schopen zabránit, naléhal jsem na ni, aby to udržela na úrovni a neobětovala svou integritu,“ vyjádřil se pro PageSix

Charlie Sheen a Denise Richardsová byli manželé v letech 2002 až 2006. Kromě osmnáctileté Sami mají ještě sedmnáctiletou dceru Lolu. 

Video
Video se připravuje ...

Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní... youtube.com

Fotogalerie
243 fotografií