Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Postrach všech režisérů: 11 primadon, se kterými nechce nikdo natáčet!

/
  • Tyhle celebrity jsou prý nesnesitelné! Překvapuje vás to?
    3. října 2021 ● 07:30

    Přestože na plátnech kin je diváci milují, ve skutečnosti s těmihle herci prý nechce nikdo v Hollywoodu spolupracovat! Možná vás překvapí, že mezi Charliem Sheenem (55) a Lindsay Lohanovou (35), kteří jednu dobu podléhali alkoholovým a drogovým závislostem, najdete i sympaťáky, jako je třeba Bruce Willis (66)…

  • 1.

    Lindsay Lohanová (35)

    Bývalá dětská hvězda, co zazářila v komedii Past na rodiče a později v teenagerských snímcích Mezi námi děvčaty, Protivný sprostý holky nebo Můj parťák Brouk, má prý problémy s dodržováním harmonogramu. Pornorežisér a příležitostný herec James Deen (35), jenž s Lindsay Lohanovou hrál v thrilleru The Crayons, označil její osobnost za „sebemrskačské dítě“. Lohanová je také proslulá svou slabostí pro večírky plné alkoholu a drog. Nejednou taky skončila ve vězení - má ale dost peněz na to, aby si vždy ihned zaplatila kauci. Několikrát byla zadržena i kvůli domácímu násilí. Obvykle sice byla obětí, ale mnohokrát i pachatelem.

  • 2.

    Jennifer Lopezová (52)

    Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová má prý dlouhý seznam požadavků, které je potřeba splnit, pokud se má objevit ve filmu. Mezi požadavky patří vlastní helikoptéra, co musí být neustále v pohotovosti, motorový člun a sluchátka pokrytá diamanty, aby přehlušila zvuk onoho motoru. Také vždy požaduje, aby pro ni bylo rezervováno celé hotelové patro, jelikož potřebuje patřičné soukromí. V hotelovém pokoji pak vyžaduje své oblíbené svíčky z grapefruitu a lipového květu značky Jo Malone, která každá stojí průměrně 500 dolarů (10,7 tisíc korun). Své požadavky navíc tlumočí hotelovým zaměstnancům skrze svého asistenta, jenž pak hovoří jejím jménem. A to i vzdor skutečnosti, že jim často stojí tváří v tvář… S „obyčejnými“ lidmi se totiž nezahazuje!

  • 3.

    Katherine Heiglová (42)

    Herečka Katherine Heiglová, kterou si diváci zamilovali v seriálu Chirurgové, má bezpochyby velký talent. Ale i ona je na natáčecím setu trochu náročná. Vlastně víc, než by lidé kolem ní byli schopni zvládnout. Často se také stává, že veřejně kritizuje projekty, v nichž se objevila. Komedii Zbouchnutá v rozhovorech opakovaně označovala za „sexistickou“. A Chirurgy, kteří z ní prakticky přes noc udělali hvězdu, zase považuje za „nehodné“ získání nominace na filmové ceny. Zlatý glóbus přitom mohla získat hned dva roky po sobě, v roce 2007 a 2008. Tehdy však šance neproměnila.

  • 4.

    Charlie Sheen (55)

    Představitel pilota Toppera Harleye z populárních komedií Žhavé výstřely byl ve své době jednou z nejvyhledávanějších hvězd. Jeho bouřlivý život, skandály a opilecké excesy mu však nakonec v Hollywoodu podřezaly větev. Přestože Charlie Sheen slavil velký úspěch v sitcomu Dva a půl chlapa, věčně se hádal jak s tvůrčím týmem, tak i se scenáristy. Z show vyštípal postavu, kterou hrála herečka Selma Blairová (49) - a to prý jenom proto, že ho nazývala „hrozbou“ na scénách. V roce 2010 se s 1,25 milionu dolarů (27 milionů korun) za jednu jedinou epizodu stal nejlépe placeným seriálovým hercem. Tvůrci se jej nakonec ale zbavili a nahradili ho docela jiným hlavním hrdinou, tentokrát v podání Ashtona Kutchera (43). Sheenovo přiznání, že má AIDS, vzhledem k jeho životnímu stylu vlastně nakonec ani nikoho nepřekvapilo…

  • 5.

    Bruce Willis (66)

    Bruce Willis sice na plátnech kin vypadá jako velký sympaťák, jeho spolupracovníci jej prý ale velice často nazývají „osinou v zadku“. Režisér Kevin Smith (51) řekl, že práce s Willisem na komedii Poldové pro něj byla doslova nervy drásající. Rovněž si veřejně stěžoval, že „jeden nejmenovaný chlap se nebyl schopný ani pořádně vyfotit na plakát filmu“. Herec ho také naštval tím, že se neúčastnil žádných propagačních akcí tohoto snímku. Jistě, člověk by si řekl, že si se Smithem, jenž byl do té doby velikým Willisovým fandou, prostě nesedli, jenže on nebyl jediný, kdo s Willisem nebyl spokojený. Podobná prohlášení ohledně jeho chování v minulosti uvedla řada dalších režisérů.

  • 6.

    Sharon Stoneová (63)

    Je známo, že někdejší hollywoodská sexbomba Sharon Stoneová, jejíž rozkrok ve snímku Základní instinkt rozdivočel snad všechny filmové fanoušky, trpí záchvaty vzteku, když na natáčení není po jejím. Během natáčení filmu A Golden Boy opakovaně odcházela uprostřed práce ​​ze setu a zběsile nakupovala - na produkční kreditní karty. S hercem Williamem Baldwinem (58), jenž jí hrál jejího partnera v thrilleru Někdo se dívá, se prý úplně nesnesla. Jejich vzájemná nenávist se vyhrotila natolik, že ho Stoneová během líbací scény kousla do jazyka tak silně, až nebohý Baldwin celé dny nedokázal pořádně mluvit.

  • 7.

    Shia LaBeouf (35)

    Shia LaBeouf je pověstný svým vcítěním se do rolí, které ztvárňuje. Při natáčení válečného snímku Železná srdce z něj byl herec Brad Pitt (57) zprvu hodně nadšený, později se mu však pro jeho prapodivné chování raději začal vyhýbat. Během natáčení se totiž Shia přestal sprchovat, nožem si způsobil jizvy v obličeji a vytrhl si vlastní zub. A aby se ztotožnil se samotářským životem v zákopech, odloučil se od štábu. Tím si ale znepříjemnil vztahy s ostatními herci a dalšími členy produkce. Nedávno byl navíc obviněn z rasistických a sexuálních útoků. A jak jednou nakráčel na červený koberec, to vidíte zde… Někdejší hvězda akčních snímků Transformers zkrátka neunesla svou slávu a z mladíka s výrazným talentem se stal jenom velký podivín.

  • 8.

    Mel Gibson (65)

    Jeden scenárista, který si přál zůstat v anonymitě, na slavného herce prásknul, že je vůči židovským členům štábu pokaždé otevřeně antisemitský. Mel Gibson, jenž od mládí bojoval s maniodepresivní psychózou, měl problémy i s alkoholem. Když byl v roce 2006 zatčen za řízení v opilosti v kalifornském Malibu, dostal tříletou podmínku. Při zatýkání se totiž pustil do slovní tirády proti židům a ženám. Často také pronáší na veřejnosti své homofobní názory a je známý i jako násilník. Jedné ze svých bývalých přítelkyní vyhrožoval smrtí, tu další zase napadl tak, že dostal tříletou podmínku - vymlátil jí totiž několik zubů.

  • 9.

    Russell Crowe (57)

    Russell Crowe je známý svou věčně špatnou náladou. Pravidelně křičí na scenáristy a často, v jakoukoliv denní či noční dobu, jim prý volá, aby s nimi mohl diskutovat o příběhu. Ty to logicky obtěžuje, zavěsit takové celebritě se ale neodváží… Crowe má rovněž problémy se zvládáním agrese. Při natáčení veleúspěšného snímku Gladiátor dokonce při jednom záchvatu vzteku vyhrožoval producentovi. Přede všemi mu řekl, že ho zabije holýma rukama. Proč? Prý mu lezl na nervy…

  • 10.

    Edward Norton (51)

    Máte rádi Edwarda Nortona? No, tak filmoví tvůrci ne. Herec má ve zvyku bránit tvůrčímu procesu. Pravidelně (a marně) požaduje po režisérech, aby měl právě on konečné slovo v postprodukci. Právě jeho naléhání na úpravy ve filmu Neuvěřitelný Hulk vedlo k tomu, že se Marvel Studios distancovalo od hvězdy Klubu rváčů, Kultu hákového kříže nebo Grandhotelu Budapešť a přes otevřený konec žádný další snímek se zeleným silákem nevznikl. V Avengers ho nahradil Mark Ruffalo (53).

  • 11.

    Gwyneth Paltrowová (48)

    Plavovlasá kráska a držitelka Oscara za svůj výkon v romantické komedii Zamilovaný Shakespeare Gwyneth Paltrowová prý trpí silným komplexem méněcennosti a stihomamem. Jakýkoli herec, který ve filmu ohrožuje její monopol, nebo dokonce mírně zastíní její postavu, tomu se Gwyneth vyhýbá. A když není poblíž, dokonce ho zesměšňuje. Během natáčení filmu Iron Man 2 Paltrowová nikdy nemluvila s herečkou Scarlett Johanssonovou (36), představitelkou svůdné superhrdinky Black Widow. Většina herců z branže proto Paltrowovou, co aktuálně vydělává na prodeji svíček s vůní její vagíny či jejího orgasmu, upřímně nenávidí a odmítají s ní spolupracovat…

  • 12.

    Galerie

    Na snímky těchto „hříšníků“ se můžete podívat do naší galerie. Zjistíte, že mnohdy vůbec nevypadají na to, že jsou až tak problémoví…

    VIDEO: Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní…

    Video
    Video se připravuje ...

    Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní... youtube.com

    Fotogalerie
    89 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy