Mladou americkou herečku Bevin Princeovou potkala obrovská tragédie. Blondýnka, kterou si mohli diváci oblíbit v dramatickém seriálu One Three Hill, ale objevila se i v seriálech Zoufalé manželky či Dr. House, se totiž stala náhle a nečekaně vdovou. Podle Hello Magazine jejího manžela Williama Frienda totiž v neděli zasáhl během jeho vyjížďky na lodi nedaleko ostrova Masonboro v Severní Karolíně blesk... a to pro něj bohužel bylo fatálním.

Americký národní úřad pro bezpečnost před blesky uvedl, že se ho tým záchranářů snažil oživit 20 minut, následně byl ale v sanitce prohlášen za mrtvého. Bevin po tragédii zatím nenašla sílu vyjádřit se. Emotivní příspěvek na sociální síti zveřejnila ale prozatím její nejlepší přítelkyně Odette Annableová (37), co se proslavila se rolemi v seriálech Dr. House a Supergirl, a zesnulému Willovi poslala vzkaz do nebe.

„Myslím na to, jaký dar jsi byl pro Bevin. Jaký dar jsi byl pro každého, kdo viděl ten plamen vášně, co hořel ve tvé duši,“ zveřejnila Odette slova, která berou za srdce. „Pro Bevin jsi byl perfektní v každém ohledu. Podporoval jsi její sny, díky tobě se cítila viděna. Zbožňoval si ji každým kouskem duše a já budu navždy vděčná, že jsem byla svědkem takového druhu lásky. Teď ale Bevin ztratila lásku svého života a svět ztratil opravdu skvělého člověka...“

Seriálová hvězda, která se dnes živí jako fitness instruktorka, se za Frienda provdala v roce 2016 a neměli spolu ještě žádné děti. Naposledy zveřejnila Bevin romantické vyznání svému muži na Valentýna, dříve tak učinila, když v květnu loňského roku společně slavili páté výročí sňatku. „Jsem velmi šťastná, že tě mám, mohu tě milovat a učit se od tebe. Došli jsme spolu opravdu hodně daleko a jsem moc hrdá na život, který jsme si vybudovali. S tebou život chutná skvěle, má lásko. Miluji tě,“ napsala tehdy na sociální síť.

Fotogalerie
38 fotografií