Ashley Juddová a její sestra Wynnona oznámily smrt maminky pouhý den předtím, než měla být uvedena do Síně slávy country hudby. Tehdy uvedly, že přišly o svou „krásnou matku kvůli duševní nemoci. Jsme zničené. Proplouváme teď hlubokým zármutkem a víme, že stejně jako jsme ji milovaly my, byla milována i širokou veřejností.“ A dodaly, že další detaily zveřejňovat nehodlají. Známá herečka se však nyní o Naomině smrti rozhovořila během interview u novinářky a moderátorky Diane Sawyerové (76) – jak sama uvedla, pouze proto, aby se o jejím skonu nešířily nějaké nepravdy a klepy.

Naomi Juddová podle dcer trpěla dlouhodobými depresemi. „Bolel ji mozek, fyzicky to bolelo,“ líčila podle TMZ.com její trápení Ashley. Mezi pocity, které vnější svět choval k Naomi, a tím, co k sobě cítila ona sama, podle jejích dcer existoval obrovský rozpor, nebo lépe řečeno zeď. Duševní nemoc nedovolila Naomi zpracovat lásku a uznání, jímž jí ostatní zahrnovali, cítila o sobě pouze pochybnosti a byla přesvědčená, že není tak dobrá, jak si o ní všichni myslí.

„Naše matka nevydržela ani do druhého dne, kdy měla být svými vrstevníky uvedena do Síně slávy. To byla jasně viditelná úroveň katastrofy, a toho, co se v ní odehrávalo,“ domnívá se Ashley. Její maminka, která vystupovala společně s Wynnonou a říkaly si The Judds, se přitom na ocenění těšila... Do Síně slávy byla tedy uvedena alespoň posmrtně. „Nakonec použila zbraň, použila střelnou zbraň... Je to informace, o kterou je velmi nepříjemné se s kýmkoliv podělit,“ upřesnila Ashley.

VIDEO: Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek

Video
Video se připravuje ...

Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek Videohub

Právě Ashley byla tím, kdo jako první objevil mrtvé tělo Naomi. „Když jsem doma v Tennessee, vždycky se s mámou vzájemně navštěvujeme a setkáváme. Takže jsem byla u ní v domě na návštěvě, tak jako každý den... A máma mi řekla: ‚Zůstaneš se mnou?‘ A já odpověděla: ‚Samozřejmě, že ano.‘“ Jenže Naomi s ní nezůstala. Vzít si život se odhodlala v patře, zatímco Ashley byla dole. „Šla jsem pak nahoru, abych jí dala vědět, že za ní přišla její dobrá kamarádka... a našla jsem ji. Jsem z toho smutná, mám trauma z toho, že jsem ji objevila...“ dodala smutná hvězda filmů Dvojí obvinění, Sběratel polibků či Frida.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.
Fotogalerie
32 fotografií