Hollywoodská superstar Denzel Washington společně s manželkou Paulettou (71) investoval své peníze do jedné z mála věcí, které ani v této bláznivé době neztrácí na hodnotě, spíš naopak - do nemovitosti. Oscarový herec zakoupil byt ve mrakodrapu zvaném The Century (což česky znamená „Století“). Prodala mu ho Její královská výsost princezna Rímá bintu Bandar Ál Saúdová (47), vnučka zesnulého saudskoarabského krále. V roce 2019 se mimochodem princezna Rímá stala vůbec první ženou, která sloužila jako velvyslankyně Saudské Arábie ve Spojených státech.

Tento přepychový si byt pořídila v roce 2013. Původně zaplatila 8,9 milionů dolarů (tedy více než 208 milionů korun) v samostatných transakcích za nákup dvou sousedních bytů, a poté utratila další nemalé jmění, aby tyto dva apartmány spojila do bytu o velikosti panského sídla, v němž je k nalezení šest ložnic a osm koupelen na obytné ploše o rozloze 758 metrů čtverečních. Apartmán, který má dva soukromé vchody, byl zahraničními makléři popisován jako „jediný svého druhu“, prostorný, vkusně zařízený a se spoustou oken, aby se zde místnosti přímo koupaly v záplavě přirozeného světla.

VIDEO: Pražský domov herce Petra Baťka: Garsonka plná slonů a andělů 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Pražský domov herce Petra Baťka: Garsonka plná slonů a andělů Kisa Císařová

Naleznete zde gurmánskou kuchyni se skleněnými dveřmi, které se otevírají do nádherné jídelny. Hlavní ložnice má k dispozici balkon, z něhož je skutečně působivý panoramatický výhled na město (a to dokonce i přesto, že je situován v jednom z nižších pater budovy), má vlastní šatnu a nádhernou černobílou koupelnu s dvojitými umyvadly. K dispozici je promítací místnost či lázně pro domácí mazlíčky (ano, čtete dobře). Zaměstnanci The Century jsou k dispozici majitelům bytů 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby jim splnili každý vrtoch. A nabízejí jim, mimo jiné, i možnost stravování v pětihvězdičkové vnitřní restauraci mrakodrapu.

Podívejte se do naší galerie a pouďte sami, zda byste i vy dali za toto bydlo 10,9 milionu dolarů (tedy více než 255 milionů korun), což je částka, kterou za něj zaplatil herec známý z filmů Training Day, Muž v ohni či Hurikán v ringu.

Fotogalerie
37 fotografií