6. září 2021 se filmový svět dozvěděl smutnou zprávu. „Byl již nějakou dobu velmi unavený. Odešel v tichosti,“ uvedl tehdy pro AFP hercům právník Michel Godest.

Od té doby uteklo více než půl roku a jeho rodina, která je opravdu velmi rozvětvená, na představitele mnoha filmových milovníků s láskou vzpomíná. Dojemnou vzpomínku sdílela například dcera Stella Belmondová, která byla na obou hercových pohřbech středem pozornosti pro svoji mladičkou krásu i zvláštní cit pro módu.

Krásná Stella, která krátce před otcovou smrtí stihla oslavit 18. narozeniny, sdílela na svém instagramu fotku s Jean-Paulem, na které sfoukává svíčky z malého čokoládového dortu. A maličká Stella mu tehdy v lesklé růžové košilce s tímto narozeninovým úkolem pomáhala. Od Belmondovy smrti to není první společná fotka, kterou sdílela. Přestože s ní herec nežil v jedné domácnosti, protože se s její matkou, bývalou manželkou Natty Belmondovou (57) rozvedl již v roce 2008 po šesti letech manželství, je vidět, že má kráska na svého tatínka jen ty nejhezčí vzpomínky.

VIDEO: Druhý pohřeb Jeana-Paula Belmonda (†88): Rodina a přátelé se loučili v kostele, dorazil i Delon

Video
Video se připravuje ...

Druhý pohřeb Jeana-Paula Belmonda (†88): Rodina a přátelé se loučili v kostele, dorazil i Delon Reuters

Fotogalerie
62 fotografií