Po dramatickém rozchodu s o 14 let mladším Jozefem H. se Zuzana svěřila Blesku, že se obává o svou bezpečnost. „Musím říct, že jsem se v životě necítila tak ohroženě jako teď. Bojím se, co ještě vymyslí, jen aby se mi pomstil jako odvrhnutý milenec,“ stýskala si influencerka, která prý na mladíka již podala trestní oznámení. 

Netrvalo dlouho a vnadnou influencerku skutečně potkala velmi nepříjemná záležitost. V noci ze soboty na neděli se někdo nevybíravě vyřádil na jejím autě. 

Nádrž plná cukru

„Svoje osobní auto jsem měla zaparkované ve dvoře, kde bydlím,“ popsala Blesku. „V neděli dopoledne jsem si všimla propíchnutých dvou zadních gum a vylomené kliky na nádrži, kde byly stopy po krystalickém cukru,“ uvedla.

„S otevřením nádrže jsem počkala na policii, která potvrdila, že nádrž je plná cukru. Auto prohlédli technici od policie, odebrali DNA a následně jsem ho dala do servisu, kde mi ho dali do pořádku,“ popsala Zuzanita s tím, že všechno aktuálně řeší vyšetřovatelé z kriminální policie Žilina. 

Vloupali se na dvorek

Útok namířený proti vozidlu přišel jen krátce poté, co blondýnka vyjádřila obavy o svou bezpečnost. „Podezření na pachatele samozřejmě mám, ale všechno nechávám v rukách vyšetřovatelů. Nechci nikoho obviňovat, nechám to na policii,“ sdělila Blesku. Uvedla, že na ni osobně nikdo nezaútočil, viník jí ale neoprávněně vnikl na pozemek a zničil majetek. Na zamčený dvůr se osoba zřejmě dostala tak, že přelezla plot. Z auta přitom nebylo nic odcizeno, takže šlo vyloženě o snahu Zuzanitě uškodit. 

Zhrzený milenec?

Blesk kontaktoval i blondýnčina expartnera Jozefa H., který ji měl po rozchodu obtěžovat. „Karma je zdarma a pravda vychází na povrch. Zuzana to celou dobu hrála na více mužů, milenců, a po mojí zpovědi to podle mě někdo neunesl, tu pravdu, a toto se stalo,“ vyjádřil se. Taková slova ale influencerka rázně odmítá. „Není to pravda,“ vyvrací nařčení.

VIDEO: Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova

Video
Video se připravuje ...

Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova. Markéta Reinischová

Fotogalerie
87 fotografií