„Moje plastická operace byla sice drahá, ale poctivě jsem si na ni vydělala sociálními sítěmi a dokonce jsem kvůli tomu pracovala i v jedné nejmenované podzemní garáži obchodního centra, kde byl hluk, výpary z výfuků (smrad) a žádné okno s výhledem na denní světlo.“ Těmito slovy se ještě nedávno chlubila na svém instagramu Zuzanita Žilinčíková, která si ve Španělsku nechala chirurgicky zvětšit pozadí. V rozhovoru pro Blesk pak informace z příspěvku potvrdila. 

Teď se ale zdá, že bylo všechno možná úplně jinak. Redakci Blesku se ozval Zuzanin bývalý přítel Jozef (22), který s influencerkou poslední dva roky udržoval vztah. Podle něj nestála operace 15 tisíc euro (370 tis. Kč), jak Zuzana původně tvrdila, ale "jen" 10,6 tisíce (261 tis. Kč), a celou ji prý zaplatil on. 

Zuzana je podle jeho slov dlouhodobě nezaměstnaná a pracuje pouze nárazově – na žádném místě nevydrží déle, než dva týdny. A právě tak dlouho prý pracovala i ve "slavných" podzemních garážích. Vnadnou influencerku má živit její maminka a dokud spolu ještě chodili, tak i o 14 let mladší Jozef.

Ten Blesku poskytl i screenshoty konverzací nebo výpisy z účtu, aby svá tvrzení podpořil. Zuzana se přitom navzdory své situaci zkrátka rozhodně nedržela; pravidelně utrácela za kadeřníky, nehty, hotely, botox nebo výplně rtů. 

Neživí ji instagram, ale máma!

„Jde mi hlavně o to, aby lidé poznali pravdu. Žádný instagram ji neživí. Vždy jí musel někdo něco platit, kupovat. Vůbec není samostatná. Stará se o ni máma,“ uvedl Jozef. Podle jeho slov o Zuzanu na instagramu není zájem a spolupráce jí vynesou maximálně 50 až 100 euro (1235 - 2470 Kč) za měsíc. 

Poté, co z mladíka vytáhla peníze na operaci, měl přijít zlom. Zuzana objevila konverzaci mezi Pepou a jeho kamarádkou, začala šílet, že jde o nevěru, mladíka zablokovala a vztah ukončila.

Když se vypravil k ní domů, aby všechno probrali, zavolala na něj policii. Ta měla paradoxně muži poradit, aby věc vyřešil s právníkem, což také udělal. Nadále prý influencerka odmítla komunikovat.

„Já na ni nebudu ani nechci útočit ani nejsem hnusný, ale zklamala mě strašně moc,“ stýská si Pepa, který do Zuzany v průběhu dvou let nacpal nemalé peníze. 

VIDEO: Rocker Láďa Křížek na plastice: Budete koukat, co si nechal přešít! Už podruhé  

Video
Video se připravuje ...

Rocker Láďa Křížek na plastice: Budete koukat, co si nechal přešít! Už podruhé Kisa Císařová

Fotogalerie
86 fotografií