Vnadná Slovenka Žilinčíková si nedávno ve Španělsku pořídila nový zadek a aktuálně prochází náročnou rekonvalescencí. Během zotavování má hodně času na své fanoušky, a tak se rozhodla trochu rozpovídat.

„Plastické operace jsou drahé záležitosti, to je stará známá věc. Obzvlášť, když si vyberete specialistu a nadstandardní zdravotní péči,“ přiznala Zuzanita, která se po zákroku léčí ve španělské Marbelle. V ceně měla mít vlastní vilu s bazénem, vlastní kuchařku, lékaře, sestru k dispozici 24 hodin denně, šoféra i maséra. 

„Ano, moje plastická operace byla sice drahá, ale poctivě jsem si na ni vydělala sociálními sítěmi, a dokonce jsem kvůli tomu pracovala v jedné nejmenované podzemní garáži obchodního centra, kde byl hluk, výpary z výfuků (smrad) a žádné okno s výhledem na denní světlo,“ svěřila se influencerka. Za zákrok prý dala 15 tisíc euro, tedy v přepočtu 367 tisíc korun.

Aby našetřila takový balík, nebála se prý pořádně zamakat. „Ti, co se mnou pracovali nebo byli mými zákazníky, mohou potvrdit, že jsem usilovně pracovala a díky tomu nabrala další životní a pracovní zkušenosti, poznala nové lidi,“ pochválila se. 

Zadek jako Kim Kardashianová (41) přitom prý toužila mít už nějaký ten pátek. „Já jsem už dlouho chtěla mít velký 'brazilský' zadek, není to krátkodobý rozmar, ani žádný neuvážený krok z mojí strany nebo ovlivnění internetem,“ tvrdí Zuzanita.

Podle ní se sny zkrátka mají plnit, a tak si jeden ze svých splnila. „Podotýkám jeden z nich, mám jich ještě hodně,“ naznačila. Zda se to ale týká dalších kosmetických zákroků, to zatím neprozradila. 

VIDEO: Ivana Wojtylová: Umělá prsa neřešila mé komplexy, ty cítím stále

Video
Video se připravuje ...

Ivana Wojtylová: Umělá prsa neřešila mé komplexy, ty cítím stále. ABC clinic

Fotogalerie
61 fotografií